dopiero 2 dni po tym jak zrobiłam sobie kolczyka w wardze zauważył że go mam
U mnie by to nie przeszło i to do dzi¶ my¶lałam, że wszyscy rodzice zauważyliby kolczyk w wardze. Także, nie masz się co kryć z tymi tunelami. To napewno (;
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również ¶więtym spokojem."
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również ¶więtym spokojem."
Podoba mi się w pępku - ale sama nie chcę mieć. Może to i głupie, ale po prostu sie boje q:
Haha mam przebity pepek i powiem ci szczerze ze drugi raz bym sie na to nie pisala fakt faktem wyglada fajnie, ale samo przeklucie bolalo choooooooooooooolernie (bynajmniej w mojej sytuacji)
Tak po za tym mam jeszcze przebite uszy i brew
_________________ Spoko loko Buziak ^^ // Berecik90 Pewnie ze jestem zajebista ;PP
Trzeba przezwyciezyc strach
Czy bedzie bolalo bardzo czy nie zalezy od miejsca jakie chcesz przekluc.
Np. jezyk jest malo bolesny. Boli tylko na kilka godzin po zabiegu jak puchnie,ale to tylko przez kilka godzin.
Brew tez nie boli bardzo.
Najbardziej bolesny jest pepek.
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy s± komediantami :..
no tak.
Ja nie wiem dlaczego ludzie tak mysla :)
Jezyk jest jednym z najmniej bolsnych przekluc.
Mam mnostwo znajomych z kolczykami w jezyku, ktorzy mowili mi, ze ich wyobrazenie o bolu bylo wieksze, a wcale tak bardzo nie bolalo.
No i tez bol jest kwestia wrazliwosci czlowieka.
Jednych boli bardziej innych mniej.
Za tydzien ide przebijac jezyk wiec zdam relacje czy boli czy nie :D
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy s± komediantami :..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum