Ja mam tylko w uszach ;/ echh.. rodzice na więcej nie pozwol±.
W lewym uchu mam 3 dziurki, a w prawym 1.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Lubię, ale bez przesady. Mam tylko trzy kolczyki, dwa w lewym uchu, jeden w prawym.
Nie zrobiłabym sobie nigdzie indziej, jako¶ mnie to nie kręci.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
bardzo podobaj± mni sie kolczycki w pepku... narazie mam 1 w prawym uchu i 3 w lewym... ale planuje sobie zrobic w brzuchu tylko narazie nie pozwalaja mi rodzice wiec musze poczekac na odpowiedni wiek :) jeszcze roczek hmm nie caly i mysle ze jakos ich przekonam a jak nie to juz trudno sama sobie zdecyduje ze robie i juz!!
W lewym uszku mam dwa (w tym 1 na chrzastce jak wyzej:D) i jeden kolczyk w prawym ;)
sobie planuje zrobic jeszcze jedna dziurke w lewym.. ;) albo nawte dwie :D:d
i nie wiem czemu ale podobaja mi sie kolczyki w jezyczku ;))) i mam chec sobie zrobic ;)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum