Ja ze swoich jestem bardzo :)
Nie są one małe i nie s ateż zbyt duże :)
Lubie swoje piersi bo sa ładne i delikatne bardzo ;) i sie mojej przyjaciołce podobaja bardzo hehe :D:) - oczywiscie nie ogaldała ale spala sobie na nich.. ;) heheh bo uznala, ze lepsze niż podusia i sie tulila do mnie ;)))
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Ja kieruję się stwierdzeniem "Małe jest piękne, duże też nie brzydkie". Nie ważne jak duże piersi, ważne aby ich właścicielka była mądra i inteligentna ^^ :)
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, śmiać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Skąd i dokąd, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
hmm ja tam na swoje mogłabym bardzo ponarzekac... no ale cóż są jakie są nie powieksze ich przecież... wiec musze je zaakceptowac... albo jeszcze czekać chociać wydaje mi sie ze juz nie urosna ;(:(
Czy jestem zadowolona ze swoich piersi?
Ostatnio tak, może dlatego, że mam wrażenie, że mi zmalały:) Nie lubię dużych, a mieć to okropne i kłopotliwe D mnie bardzo drażni. Ale trzeba sobie jakoś radzić.
Toteż ostatnio jestem z nich zadowolona, choć podczas okresu są takie nabrzmiałe i cholernie bolą.
Marzy mi się pełne A lub B.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Mogłyby być o miseczkę większe, czyli chciałabym mieć C, ale nie jest źle. :) Może jeszcze urosną ^^
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum