Po długich próbach założenia u mnie w domu modemu i takich tam [ok 3 lata temu], pierwsza strona na którą weszłam to był onet.pl xD Później zainstalowałam sobie gg i nie pamiętam co dalej. Wiem jeszcze, że założyłam sobie konto na epulsie
Perwsze wrażenia? `Jakie to fajne`
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja pamiętam jak jakieś 3 lata temu jeździłam z koleżanką do kawiarenki internetowej (czy jakoś tak). To były moje pierwsze początki i pierwsze przymiarki do internetu. Wchodziłyśmy sobie na czat i pisałyśmy z jakimiś kolesiami starszymi o 20 lat jak nie więcej i robiłyśmy sobie jaja. A ubaw i radochę taką miałyśmy.
Tylko że jak sobie to przypomnę i przypomnę też sobie to co wtedy pisałam to aż mi się wstyd robi
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja miałam z 9-10 lat, jak mi założyli. Pamiętam, że męczyłam się, żeby sobie gg ściągnąć xD No co, mała byłam i głupia
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
a pierwszy kontakt miała w szkole podstawowej na lekcji informatyki- nasza szkoła była uprzywilejowana w porównaniu do domostw i posiadała już internet.
Pierwsze na co weszłam wtedy- czat ale w tamtych czasach siedziala na czacie dużo super ludzi, naprawde ciekawych i symtatycznych teraz siędzi dużo zboczków seksocholików, małolatów i innych takich.
Pierwszy kontakt miałam w szkole podstawowej. A jak w domu mi założyli.. Było to ponad 3 lata temu. Pierwsze co zrobiłam to ściągnęłam gg, weszłam na onet ;p
Ooo.. i na czatach tez wtedy siedziałam. I też robiłam sobie jaja. Ale znudziło mi się to. ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
a ja miałam pierwszy kontakt z inernetem... dawno dawno temu XD
ale to było piękne, nie było czatów, tylko irc, nie było tych durnych flashowych reklam, nie było dzieci neostrady, listy dyskusyjne skupiały inteligentnych ludzi, a nie trollów i... wszystko było inne po prostu.
czasem się tęskni. no, ale teraz jest za to wygodniej.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
mój pierwszy kontakt z internetem nastąpił jak miałam ok 8 lat ale wtedy wchodziło sie raz na miesiąc a czasami nawet rzadziej no i nie było pokemonów ,trolli, dzieci neostrady i innych takich, w ogóle internet inaczej wyglądał i było zdecydowanie mniej użytkowników niż jest w tej chwili
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
Ja mojej pierwszej styczności z internetem nie pamiętam, bo to było bardzo dawno...temu:P przynajmniej tak mi się wydaję , ale pamiętam jak z 7 lat temu w domu rodzice mi założyli neta to były czasy
_________________ Jestem idiotą że to co mam przy sobie najpiękniejsze trace coraz bardziej odsówa ona sie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum