Ja się przyzwyczaiłam, że to chłopak powinien robić pierwszy krok. Ale nadeszła sytuacja, że chciałam poznać pewnego chłopaka, a nie dało się tego zrobić bez mojej własnej inicjatywy. Zrobiłam pierwszy krok i... opłacało się
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
To nie ma żadnej różnicy czy chłopak czy dziewczyna powinna zrobić ten pierwszy krok, bo to różnie w życiu bywa sam osoby śmielsze i mniej śmiałe Mogę, się założyć, że nie raz komuś z was spodobała się pewną osoba, ale nie mieliście na tyle odwagi,aby zacząć pierwszy, a później się żałuję... Każdy lubi mieć swoich adoratorów (o ile nie są za bardzo upierdliwi^^)
_________________ Jestem idiotą że to co mam przy sobie najpiękniejsze trace coraz bardziej odsówa ona sie...
Nie no raczej teraz już rzadko kiedy dochodzi do sytuacji gdy jedna osoba zadaje drugiej pytanie typu chcesz ze mną chodzić? Teraz częściej nie ma czegoś takiego jak pierwszy krok, dwie osoby się poznają, coraz częściej rozmawiają i się widują, spacery, kino i samo wychodzi :)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum