Gracie? (podstawowe pytanie)
Oglądaliście MŚ? Co sądzicie o grze Polaków?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ich gra była piękna! Pierwsze dwa mecze przegrane, a później grali jak nowo narodzeni. A nasz bramkarz to cud, miód i orzeszki Mamy brązowy medal z którego jako Polka jestem bardzo zadowolona. Drugi raz pod rząd na mistrzostwach nasi szypiorniści pokazali klase.
Uwieeeelbiam prawie jak siatkówke^^ i dwa lata temu byłam straasznie dumna:D a poza tym dzięki temu piłka ręczna stała sie w Polsce znana i pokazują jej wiecej w telewizji:D I znowu mamy medal!:D ehh cuuudo^^ A Sławek Szmal... ehh brak słów dla niego... jest cudoowny^^ Jurasik też super:D I M. Lijweski <3 W ogóle wszyscy:D Troche mnie Jaszka wkurzał, ale dzisiaj się popisywał:-)
A grać, w gimnazjum na sksach i tyle, czasem na w-fie. Na zawodach jakiś byłam kilka razy ale to takie regionalne:)
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Wiadomo, Szmal, klasa. Ale moim ulubionym piłkarzem ręcznym jest nie kto inny jak Karol Bielecki Apropo, okropnie się ostrzygł, ale w niczym mu to nie przeszkadza świetnie grać ;) A z zagranicznych strasznie lubię Hansena
Co do medalu, to liczyłam na srebro, szczerze powiedziawszy. Ale nie jest źle
Co do gry - niecierpię.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ostatnio u nas w szkole zrobili zajęcia dodatkowe z ręcznej. Przemogłam się, poszłam i mi się spodobało ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum