Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
PIMP MY RIDE
Autor Wiadomość
MagicalFire 
młody gniewny

4.29 Punktów
Wysłany: 2008-11-14, 17:59   PIMP MY RIDE

PIMP MY RIDE

PIMP MY RIDE INTERNATIONAL

Kultowy program „Pimp My Ride” nareszcie dotarł do Europy! Prowadzący międzynarodowa edycję programu, amerykańskie gwiazdy rapu Lil Jon i Fat Joe wraz z holenderską ekipą All Stoff Garage odpicują bryki uczestnikom z Polski, Holandii, Niemiec, Portugalii, Francji oraz Szwecji. Nasz kraj dzielnie reprezentował 19-letni Marek z Jarocina oraz jego Trabant z 1978 roku, pieszczotliwie nazywany „Trabim”. W jego samochodzie zamontowano m.in. odtwarzacze CD i DVD, podświetlany sufit oraz najprawdziwszą kuchenkę elektryczną! Bryka marka i jej właściciel zostali już zaprezentowani m.in. w prestiżowym The New York Times, teraz przyszła więc kolej na resztę świata, w tym Polskę. Pojazdy pozostałych osób odpicowano w równie pomysłowy sposób, o czym będzie się można przekonać już od 4 września w MTV.

CIEKAWOSTKI:

* „Pimp My Ride UK” okazał się najpopularniejszą lokalną produkcją w historii MTV UK, a w Polsce „Pimp My Ride” jest – od momentu debiutu – jednym z najpopularniejszych programów wszech czasów.

* W jednym z odcinków z udziałem dziewczyny o imieniu Nile w jej samochodzie zainstalowano … sztuczny Nil ( w formie miniwodospadu). Dwa inne samochody były w tak kiepskiej kondycji, że … w ogóle nie dojechały do warsztatu, więc trzeba było je tam doprowadzić.

* Najczęściej stosowanym materiałem (przez właścicieli samochodów, którzy próbują na własną rękę naprawić swoje uszkodzone bryki) jest taśma klejąca, co, jak wiadomo, nie jest najlepszym rozwiązaniem.

kawałek jednego z odcinków
http://www.youtube.com/v/...-Zns&hl=pl&fs=1

część informacji pozyskana z www.mtv.pl

Wyœlij buziaka autorowi tego posta

pola 

2.90 Punktów
Wysłany: 2008-11-14, 18:01   

Kiedyś nawet lubiłam oglądać, ale teraz ciągle trafiam na powtórki. Znudziło mi się.
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu