Wy, dziewczyny, gubicie. A mi ukradli To jeszcze w podstawówce było, więc dawno temu, Ale był to śliczny piórnik... taki pomarańczowy z kredkami, mazakami, piórem i tymi innymi badziewiami w środku. I oczywiście była tam moja legitymacja... Ale ja to wtedy przeżywałam :p
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Nie wyobrażam sobie iść do szkoły bez piórnika ...
Mam w nim dosłownie wszystko: długopisy (pełno i żaden nie pisze jak zwykle), ołówek, cyrkiel, linijkę, korektor, gumkę do mazania, temperówkę, błyszczyk się nawet znajdzie, ściągi jakieś i pełno niepotrzebnych papierków ... xD
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Ja mam piornik. Taki owalny. Boki mam przecięte juz nawet nie wiem czym i wogole popisany, bo czyms trzeba sie zająć na nudnych lekcjach. Mam tam pare długopisów jakąs linijkę która mi sie nie miesci i wychodzi przez ten przeciety bok. Taki mały śmietnik ;P
Haha, piórnik mam i - co więcej - znajdziecie w nim dosłownie wszystko! Długopisy (większość i tak nie pisze), ołówki, trochę kredek, korektor, spinacze, jakieś śmieci, zawartość wysypanej temperówki, grosiki, nawet kostkę do gry...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum