noszę:) czasem zwykły, mały czarny, a czasem takiego osiołka. Zazwyczaj znajduje się w nim: gumka, długopisy (czarny, niebieski, zielony i czerwony:)), ołówek, temperówka i linijka, no i czasem jaka¶ ¶ci±ga wpadnie.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja mam taki malutki piórnik na najpotrzebniejsze rzeczy: długopisy [niebieski, zielony, pomarańczowy] ołówek, rysiki, gumkę do mazania, linijkę i cyrkiel, masę ¶ci±g i papierków ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja ma do¶ć duży piórnik i rzadko noszę go do szkoły. Co się w nim znajduje? Długopis: niebieski i zielony, ołówek, gumka (do gumowania oczywi¶cie^^), linijka i już :) No i podobnie jak u Buki... czasem jaka¶ ¶ci±ga :)
W pierwszej klasie koleżanka z ławki miała troszkę większy piórnik ode mnie :) i był to tak zwany "piórnik pami±tek". Miała tam długopis, ołówek... a oprócz tego przeróżne rzeczy. A te rzeczy były to "pami±tki" z różnych naszych wypadów do pabu, na miastu czy jeszcze gdzie¶ :) Nawet były ¶rubki, które wykręciły¶my z ławki ze szkoły :)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Noszę.
Tak± czarn± krowę xD
Tzn była czarno biała ale te białe miejsca pomalowałam markerem.
Mam w niej wszystko nawet lakiery do paznokci, zmywacz i pilniczek :)
Nie noszę piórnika. Używam etui, w którym mam długopis ołówek, cienkopis i linijkę.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam piórnik (: Mam przegródkę w torebce, w której mam kilka długopisów (zwykle przynajmniej czarny i taki czterokolorowy, bo nie potrafię się obej¶ć bez czerwonego koloru) i ołówek (czasem w wersji z gumk±).
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Piórnik to ZUO - zajmuje za dużo miejsca zazwyczaj mam ze sob± jeden wrzucony gdzie¶ luzem do torby długopis, je¶li nie to zawsze można od kogo¶ pożyczyć ;)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Mam piórniczek. Jest cały popisany, bo jak nie mam co robić na lekcjach, to po nim piszę (a raczej pisałam, bo już miejsca nie mam ). Mam długopisiki, ołówki, gumkę, pióro i inne bzdety.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Mam taki mały piórniczek przypominaj±cy etui. Długopis, ołówek z gumk± na górze, linijka, długopis kolorowy plus zaległe ¶ci±gi :) Takie jest moje wyposażenie.
Ostatnio spodobały mi sie piórniki przypominaj±ce zwierz±tko. Tak sympatycznie wygl±daj±.
ja mma piórnik zawsze chyba że zapomne a osttanio mi sie w torbie gubi xd a mój piórnik jest mały tylko cienkopisy długopis ołówek gumka takie tam xd a z wierzchu taki kolorowy w ¶rdku też bo podpisami zjety xd
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Ta, to ja zgubiłam swój na amen -.- Wiem, zdolna jestem. :]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ta, to ja zgubiłam swój na amen -.- Wiem, zdolna jestem. :]
tylko ja tak wyci±gam ksiazki zeszyty etc i dochodzi patrze piórnika nie mam oO przerzucam torbę do góry nogami i dupa xd pożyczam wsyztsko a potem na koniec dnia okazuje się że sieshocwał w torbie gdzies xd
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
ja na pocz±tku gimnazjum jeszcze piórnik miałem, ale pech chciał że dostałem w łapki nożyczki wyci±łem mu oczy i usta tak, że wszystko z niego wypadało. Wtedy zrezygnowałem z piórników :P
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-29, 22:46
A ja mam taki podwójny piórnik, gdzie ołówki, linijki, cyrkle itd. się przytrzymuje gumk±, wiadomo o jaki piórnik chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum