No cóż, każdy ma prawo wyglądać jak chce, żeby się dobrze czuć. Nie potępiam ,,malowanych lal" w zupełności, ale też nie jestem za. Na ogół takie odpicowane laski myślą tylko o własnym wyglądzie, ale nie wszystkie. Ciężko jest znaleźć inteligentną Barbie, lecz myślę, że warto trochę poszukać.
Znam takie dziewczyny które są plastikami, wytapetowane z góry na dół. W sumie to nie przeszkadzało by mi to ale jest coś takiego w ich zachowaniu co mnie śmieszy, smuci i zarazem odrzuca. Są takie plastiki które uważają że nie są plastikami, śmieją się z plastików i niby dla jaj używają słów "helooł" "tipsy w górę" "słit". I wtedy noralnie popuszczam i nie mogę wytrzymać, bo robią z siebie jeszcze większe idiotki.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Mam taką jedną w klasie ... Nie da się z nią pogadać na żaden temat, obraża się o byle co i zmienia "przyjaciółki" jak rękawiczki... Żal ;] Wszyscy wiedzą, że jej nie lubię, a ona sama boi sie chyba do mnie odzywać ;P
I mamy teraz taką praktykantkę z fizyki. Tipsy na pół kilometra, obcasy na 2 km, a zza tapety twarzy jej nie widać. Ostatnio pisze po tablicy, kreda jej się złamała i z takim tekstem: "Ojej, to chyba przez moje długie paznokcie..." Jak z niej lejemy... Szok
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
co o nich sądze?
ich sprawa,
Jeśli to im odpowiada prosze bardzo.
Jak dla mnie mogę się nawet pomalować z góry na dół.
Nie interesuje mnie jak ktos wygląda.
Przecież to jego sprawa...
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy są komediantami :..
A mnie strasznie denerwuje, gdy taka dziewczyna używa słów typu: heeeeloł?!, żaaal, spłyyyyń, i wszystkie tipsy w górę!, słit, słitaśnie, milusio, koffana etc.
Na szczęście w mojej szkole nie ma takich okazów.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
A mnie strasznie denerwuje, gdy taka dziewczyna używa słów typu: heeeeloł?!, żaaal, spłyyyyń, i wszystkie tipsy w górę!, słit, słitaśnie, milusio, koffana etc.
Jak ja ie lubię, jak ktoś w moim towarzystwie używa takich słów.
Heloł, żal, słit, tipsy w górę - również kojarzy mi się to z pustymi laskami :|
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
ja tam nie będę pisać że to ich sprawa, ich ciało i ich twarze (chociaż to prawda). Ale to jest też moja sprawa, bo przykro mi się robi gdy widzę takie dziewczyny, ogarniają mnie wtedy niemiłe uczucia i chęć umycia ich twarzy i przyodziania w normalniejsze ciuchy;)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie oceniam ludzi na podstawie kilogramów pudru/fluidu nałożonego na twarz.
Osobiście w życiu bym tak pomalowana, czy też ubrana nie wyszła, ale to ich sprawa.
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również świętym spokojem."
Ogólnie dziewczyny nie przesadzajcie z kosmetykami :D Mężczyźni (faceci myślą główką, mężczyźni głową) uciekają od takich... kto by chciał po 20 latach budzić się obok kobiety która bez makijażu wygląda jak pomarszczony, spocony tyłek wielbłąda w słoneczny dzień? Otóż żaden :D Ja tym bardziej dlatego nigdy nie szukałem dziewczyny która się malowała nie wiadomo jak i o takich dziewczynach sądzę tyle że nie wiedzą co same sobie robią.
hahaha... spocony tyłek wielbłąda w słoneczny dzien.. dobre.:D
no ogólnie przyjęty stereotym jest taki że takie lale są puste i tylko tipsyi ciuszki to jedyne tematy. Ale powiem wam że znam kilka takich dziewczyn lal, plastików czy jakkolwiek to nazywacie że są naprawdę inteligentne i jest o czym z nimi poogadać. no ale wiadomo,żesą to żadkie okazy..:):)
ja sama taka nie jestem no i nie mam zamiaru taka być.
chodzę do technikum mechanicznego gdzie na 600 osob jest 25 dziewczyn z czego tylko 10% jest normalnych a reszta to plastiki.. to jest porażka. one tu chyba na podryw przyszły..;/
Martusiu jeśli możesz to zmniejsz trochę avka;P / Buka
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum