Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Plastic is fantastic
Autor Wiadomość
Angel Night 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-10, 17:00   

No cóż, każdy ma prawo wyglądać jak chce, żeby się dobrze czuć. Nie potępiam ,,malowanych lal" w zupełności, ale też nie jestem za. Na ogół takie odpicowane laski myślą tylko o własnym wyglądzie, ale nie wszystkie. Ciężko jest znaleźć inteligentną Barbie, lecz myślę, że warto trochę poszukać.
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-10-11, 18:39   

Znam takie dziewczyny które są plastikami, wytapetowane z góry na dół. W sumie to nie przeszkadzało by mi to ale jest coś takiego w ich zachowaniu co mnie śmieszy, smuci i zarazem odrzuca. Są takie plastiki które uważają że nie są plastikami, śmieją się z plastików i niby dla jaj używają słów "helooł" "tipsy w górę" "słit". I wtedy noralnie popuszczam i nie mogę wytrzymać, bo robią z siebie jeszcze większe idiotki.

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2008-10-11, 19:12   

Mam taką jedną w klasie :roll: ... Nie da się z nią pogadać na żaden temat, obraża się o byle co i zmienia "przyjaciółki" jak rękawiczki... Żal ;] Wszyscy wiedzą, że jej nie lubię, a ona sama boi sie chyba do mnie odzywać ;P

I mamy teraz taką praktykantkę z fizyki. Tipsy na pół kilometra, obcasy na 2 km, a zza tapety twarzy jej nie widać. Ostatnio pisze po tablicy, kreda jej się złamała i z takim tekstem: "Ojej, to chyba przez moje długie paznokcie..." Jak z niej lejemy... Szok :-P
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

Ania 
(:

1.50 Punktów
Wysłany: 2008-10-12, 09:49   

WifeOfDevil napisał/a:
Nie da się z nią pogadać na żaden temat

Bo one zazwyczaj nie są zbyt inteligentne. A poza tym, nie masz czego żałować. I tak nie warto z nimi rozmawiać (:

Znam kilka takich panienek. Nie rozumiem ich i ich stylu bycia. Są idiotkami, a wychodząc na ulice robią z siebie jeszcze większe idiotki.

A poza tym te 'piękności' mają straznie zniszczoną twarz od ton makijażu. Niektóre w wieku 15 lat wyglądaja jakby były dobrze po 30-tce.

Lena_czarna 
'.Miss Perfect.'

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-10-12, 11:38   

co o nich sądze?
ich sprawa,
Jeśli to im odpowiada prosze bardzo.
Jak dla mnie mogę się nawet pomalować z góry na dół.
Nie interesuje mnie jak ktos wygląda.
Przecież to jego sprawa...

Solarie 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-10-12, 12:39   

A mnie strasznie denerwuje, gdy taka dziewczyna używa słów typu: heeeeloł?!, żaaal, spłyyyyń, i wszystkie tipsy w górę!, słit, słitaśnie, milusio, koffana etc.
Na szczęście w mojej szkole nie ma takich okazów. ;-)

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2008-10-12, 17:32   

Solarie napisał/a:
i wszystkie tipsy w górę!

Niezłe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Rozbawiłaś mnie tym :-P

Ale "żal" używam i ja :-P
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2008-10-12, 17:40   

Cytat:
A mnie strasznie denerwuje, gdy taka dziewczyna używa słów typu: heeeeloł?!, żaaal, spłyyyyń, i wszystkie tipsy w górę!, słit, słitaśnie, milusio, koffana etc.

Jak ja ie lubię, jak ktoś w moim towarzystwie używa takich słów.
Heloł, żal, słit, tipsy w górę - również kojarzy mi się to z pustymi laskami :|

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

nana 

24.44 Punktów
Wysłany: 2008-10-12, 19:29   

Ech ich twarze bez tych podkładów, pudrów itp. są po prostu nieciekawe... ale każdy robi to co chce, w końcu mają rozum :)

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-10-12, 19:42   

nana napisał/a:
w końcu mają rozum :)

ee.. mają? ;P:

ja tam nie będę pisać że to ich sprawa, ich ciało i ich twarze (chociaż to prawda). Ale to jest też moja sprawa, bo przykro mi się robi gdy widzę takie dziewczyny, ogarniają mnie wtedy niemiłe uczucia i chęć umycia ich twarzy i przyodziania w normalniejsze ciuchy;)

nana 

24.44 Punktów
Wysłany: 2008-10-12, 19:55   

Buka napisał/a:
ee.. mają? ;P:

Taki jak wróbelki mają ten rozumek 8-)

niknes 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-10-13, 21:31   

nie lubię.
nie znam żadnej osobiście ale tak jakoś mnie od nich odpycha kiedy widze takią bande plastikowych lal.( pewnie przez ten nadmiar pudru)

rubinowa 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-10-14, 09:53   

Nie oceniam ludzi na podstawie kilogramów pudru/fluidu nałożonego na twarz.
Osobiście w życiu bym tak pomalowana, czy też ubrana nie wyszła, ale to ich sprawa.

Photolump 
Ciastka... dobre...

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-10-15, 23:11   

Ogólnie dziewczyny nie przesadzajcie z kosmetykami :D Mężczyźni (faceci myślą główką, mężczyźni głową) uciekają od takich... kto by chciał po 20 latach budzić się obok kobiety która bez makijażu wygląda jak pomarszczony, spocony tyłek wielbłąda w słoneczny dzień? Otóż żaden :D Ja tym bardziej dlatego nigdy nie szukałem dziewczyny która się malowała nie wiadomo jak i o takich dziewczynach sądzę tyle że nie wiedzą co same sobie robią.

Marti250 
Dark girl

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-10-16, 08:43   

hahaha... spocony tyłek wielbłąda w słoneczny dzien.. dobre.:D
no ogólnie przyjęty stereotym jest taki że takie lale są puste i tylko tipsyi ciuszki to jedyne tematy. Ale powiem wam że znam kilka takich dziewczyn lal, plastików czy jakkolwiek to nazywacie że są naprawdę inteligentne i jest o czym z nimi poogadać. no ale wiadomo,żesą to żadkie okazy..:):)
ja sama taka nie jestem no i nie mam zamiaru taka być.
chodzę do technikum mechanicznego gdzie na 600 osob jest 25 dziewczyn z czego tylko 10% jest normalnych a reszta to plastiki.. to jest porażka. one tu chyba na podryw przyszły..;/
Martusiu jeśli możesz to zmniejsz trochę avka;P / Buka

Odpowiedz do tematu