na szczęście eraplastic trochę zanika, bynajmniej nad morzem.
szczerze? nie chce mi się tego komentować, a raczej dodatkowo denerwować na myśl o
" RooShoFFych SFFita$$nYcH LaSSeckAcH ;*:*:*:*:*:* "
Zależy. Nie każda wytapetowana dziewczyna jest głupia i pusta. Nie każda pisze jak pokemon, nie każda głupio chichocze. Wygląd nie świadczy o człowieku.
Jeśli podobają się same sobie- niech posypią się kolejnym kilogramem pudru. Wielu facetom się właśnie takie podobają.
Są mi one obojętne :))
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Tak? co mówi? Że dziewczyna jest zadbana i lubi kosmetyki?
Bo chyba nie to, że jest głupia i pusta.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
To, że ktoś o siebie dba to też jakaś informacja o nim.
Oprócz tego to co nosisz - odzwierciedla w jakiś sposób Twój charakter, zainteresowania czy poglądy.
Oprócz tego to co nosisz - odzwierciedla w jakiś sposób Twój charakter, zainteresowania czy poglądy.
Konkrety dziewczyno, konkrety :)
Więc co powiesz o dziewczynie w białej koszulce i dźinsach. Jakie ma poglądy?
O dziewczynie w dżinsach i koszulce bym pomyślała, że pewnie lubi bardziej sportowy niż elegancji styl ubierania się.
A o jej poglądach ubiór nie powiedziałby nic. Co innego jak by miała na szyi pacyfkę czy jakiś inny symbol.
Oczywiście, możemy oceniać ludzi na pierwszy rzut oka. Ale co możemy o niej powiedzieć? Tylko na temat jej ubioru, nic więcej. Nie ocenisz jej inteligencji, mądrości czy posiadanej wiedzy. Może być głupia- ale nie musi.
mała_carna napisał/a:
Wygląd dużo mówi o człowieku.
Tak? co mówi? Że dziewczyna jest zadbana i lubi kosmetyki?
Bo chyba nie to, że jest głupia i pusta.
niestety tamta pani powyzej ma troche racji bo wiele mozesz powiedziec na podstawie wygladu.
chocby to czy dana osoba dba o siebie, czy jest schludna czy taki maly flejtuch :)
czy jest dokladna czy nie:)
i czy jest zakompleksiona czy nie:)
Barbie z tapetami... bleee... to mnie odrzuca A gości przyciąga... tylko dość często ( nie mówię, że zawsze ) taka pani B. to jest pusta jak... A zresztą u mnie w mieście istnieje podział na ligę i nie-ligę xD W lidze są same tapeciary, przeklinające jak szewc... wywyższające się... i są też te normalne... które nie farbują się na platynowy blond, nie robią mocnej tapety i umieją się zachować... o tak...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum