wła¶ciwie to znam go bardzo dobrze .
chodzę z nim do klasy . siedze czasem na lekcjach dużo rozmawiamy .
a co do tego żeby go o to zapytać .. to wolałabym jesli bedę już tego choć troche pewna
wła¶nie . dlaczego ?
niektórzy [ np. mój przyjaciel ] uważa , że jak ma chodzić z kim¶ to tylko z klasy , bo zna t± osobę długo i zawsze jest ona przy nim
Znacie się za dobrze. Nie do¶ć, że przebywacie ze sob± 7 godzin dziennie w szkole, to jeszcze spotykać się z nim poza szkoł±.
Każdy robi co chce. Ja bym tak nie mogła ;)
Wiele razy w klasie miałam takie sytuacje. Podobno ze sob± chodz±, a w szkole nawet ze sob± nie gadaj± ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Każdy jest ionny i oznaki swojego "zakochania" okazuje w różny sposób. Może się na Ciebie patrzeć. (ale to nic nie musi znaczyc, bo patrzeć każdy może), może się u¶miechn±c( ale to też nic nie musi znaczyć) może niby przypadkiem Cię dotkn±ć(tylko nie wiesz czy to był przypadek czy nie).
A prawda jest taka że gdy kogo¶ znasz przebywasz w jego towarzystwie, to po prostu to czujesz. Babska "intuicja" (chocaż niektre jej nie maj±). Je¶li ten chłopak zachowuje się inaczej niż zawsze to to może co¶ znaczyć, ale oczywi¶cie nie musi:P
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Znacie się za dobrze. Nie do¶ć, że przebywacie ze sob± 7 godzin dziennie w szkole, to jeszcze spotykać się z nim poza szkoł±.
7 godzin na lekcjach, ale mi przebywanie ze sob± Nie zgadzam się z tym, mi by to nie robiło różnicy czy chłopak jest z mojej klasy czy też nie.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
A tak wracaj±c do tematu, to ja nie umiem tego poznać. Raz mi się wydawało, że się podobam chłopakowi, a się nie podobałam A kiedy¶ miałam przyjaciela i się okazało, że się we mnie zakochał... Każdy jest inny i inaczej to okazuje.
Cytat:
nana napisał/a:
jak odwzajemni usmiech to jest dobrze
To jest oznaka dobrego wychowania chłopaka, a nie tego, że jej zainteresowany dziewczyn± ;P
Ja się u¶miecham do połowy ludzi których widzę
Pozwolę sobie przy tej kwestii zacytować ,,...i u¶miechaj się do ludzi, bo nie jeste¶ sam"
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum