_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ja MaM CoS CzEgO Ty NiE BeDzIeSz mIaLa! LaPiEsZ MaLa. ?
Ano masz. Pokemoniarstwo we krwi ^^'
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
PsEpRaShAm, JeSlI CiE uRaZiLa MoJa WyPoWiEdZ. BaRdZo pRzEpRaSzAm.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Prosze sie nie wyzywac... ;/ Kto powiedzial, ze komentarze na temat podpisow musza byc pozytywnie nastawione? Dupa na kolach powiedziala to co myslala.
A co do tematu, to miala racje. Nie lubie "PoKeMoNiAsTeGo PiSmA" rownie dobrze jak "Sq0M3NtoojeSH mI fOOt3chQi?"...
saivet coś związane z Twoim nickiem, ale ja nie wiem co. ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
złOśn!Ca duże, małe, duże, małe. Nie lubię gdy ktoś tak pisze. Źle się to czyta. A treść podpisu.. hmm... Wskazujące, że osoba ma dosyć wysokie mniemanie o sobie :)
Taki w kit.. Bo nie mozna interesowac sie tym co jest tylko dzisiaj.. terazniejszoscia, tzreba tez pamietac o przeszlosci.. medota prob i bledow.. i przyszlosci.... takie trozke "samolubne" jak dla mnie.. :D (wybacz Aniołek, to tylko moje zdanie na temat podpisu)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Taki w kit.. Bo nie mozna interesowac sie tym co jest tylko dzisiaj.. terazniejszoscia, tzreba tez pamietac o przeszlosci.. medota prob i bledow.. i przyszlosci.... takie trozke "samolubne" jak dla mnie.. :D (wybacz Aniołek, to tylko moje zdanie na temat podpisu)
W tej zabawnie nie chodzi o to, żeby słodzić, ale napisać prawdę, czy się podoba czy nie. Także nie wiem po co te tłumaczenie ^^
MaLLinKa wszystko ma swój początek i koniec. Zazwyczaj :)
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ma swoje zasady, swoje zdanie. Żyje chwilą, nie myśli, co będzie później. Podoba mi się ten podpis ^^
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz (S775) BOX z Płytą Główną Asus P5B Intel P965 | 2x 1GB Kingston DDR2 800Mhz | Radeon 2600 Pro HIS 512MB DDR2 128bit PCI-e 2xDVI & TV iSilenceIII (Zalman) | Zasilacz: Chieftec 400W | Myszka: A4Tech BW-5UP
hmmm.. ;p nie jestem pewna, ale chyba jest to coś związanego z komputerem ;p Nie podoba mi się ;p Wybacz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum