Hahaha kiedyś na dyskotece strasznie mi sie podobal taki jeden chłopak... achh...no myslalam, ze nie wytrzymam i nie wiedzialam co zrobic itd ::D a stal blisko mnie.. a wiec udawalam, ze cos mi jest... ze niby kreci mi sie w glowie i mi slabo... ;D
I wted do mnie podszedl i zapytal czy wszystko wporzadku?:D No i powiedziałam, ze zle sie czuje itd :d i wtedy powiedzial "wyjdzmy prosze na dwor... bo dusnzo tutaj bardzo" :D:D hehehe i pozniej sam mi zostawil swoj nr koma i powiedzial "napisz mi jak wrocisz do domciu jak sie czujesz" :) haha :D:D to byla glupia sytuacja... :d no ale trzeba sobie radzic hehe ;) i do tej pory jestesmy swietnymi znjaomymi ;))
Ogolnie wiele takich sytuacji mialam ;)))
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
hehehe MaLLinKa, ciekawy sposób :D hmm ja? ja chyba poprostu zaczepiam chlopaka jak cos... no ale teraz to mam jednego jedynego wiec innych nie zaczepiam :) i nie chce... z tym mi dobrze
Bardzo oryginalni byli moi koledzy z podstawówki, którzy ciągneli dziewczyny za włosy, rzucali w nie kartkami itp
Słabo pamiętam ale była taka sytuacja (w 2 kl podstawówki) że kolega podszedł do mnie i zapytał się czy może mi odnieść plecak do domu wtedy to dzieci były odważne nie ma co..
Z koleżankami kiedyś uczepiłyśmy się jednego chłopaka i cały czas za nim chodziłyśmy i mu oczka puszczałyśmy. Ale skutki tego były fatalne, bo ten chłopak strasznie się wkurzył i przed nami uciekał.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Słabo pamiętam ale była taka sytuacja (w 2 kl podstawówki) że kolega podszedł do mnie i zapytał się czy może mi odnieść plecak do domu wtedy to dzieci były odważne nie ma co..
Przez całą 2 i 3 klasę podstawówki kolega mi nosił plecak do domu, a nie powiem, żebym mieszkała blisko od szkoły
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum