niemieckiej, francuskiej czy jakiejś tam innej nie trawie jakoś. język mi nie odpowiada;)
Ja też. Ja mogę polskiej, angielskiej i fińskiej oczywiście (na punkcie Finlandii mam niezłego bzika ;) ).
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Niemiecka jest fajna ;) Uwielbiam Rammstein, czasami słucham die Arzte czy jeszcze innych. Dla mnie brzmią nawet lepiej niż te śpiewane po angielsku
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
No właśnie miałam powiedzieć, że o ile za niemieckim nie przepadam -- to bez Rammsteina trudno mi sobie muzykę wyobrazić (: Francuskich piosenek też zdarza mi się posłuchać, zwłaszcza jak mam fazę na Piaf -- wtedy leci jedna za drugą.
Sigur Rós też kocham namiętnie, mimo, że nie znam ani jednego słowa po islandzku.
Więc -- jak widać -- wcale nie musi być po angielsku. Niemniej jednak przeważająca większość tego, czego słucham jest w tym właśnie języku.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum