Czlowiek w jamie ustnej ma kilka tysiecy razy wiecej bakteri niz w czesciach intymnych wiec bardziej feee jest calowanie sie z jezyczkiem.
Nie, żebym miała coś przeciwko stosunkom oralnym, ale jednak wkurzają mnie takie niczym nie poparte wydumane zdania. Akurat ślina zawiera w cholerę substancji antybakteryjnych i dlatego właśnie, jak upadnie nam smoczek dla dziecka, to wkładamy go wcześniej do swojej buzi, a nie do majtek.
A skąd wzięłaś te kilka tysięcy razy więcej bakterii? ;P
z lekcji biologi...
A poza tym ja pierdziele jak ktos nie tego nie lubie to nie.
Wcale to kobiet nie poniża.
No chyba że targasz laski komu popadnie.
Seks oralny to normalna rzecz.
Taka jest seks czy całowanie.
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy są komediantami :..
Sex oralny to zypełnie normalna rzecz.
Zastanawiam sie dlaczego niektórzy ludzie wypowiadaja sie na tematy o których nie maja zielonego pojecia. Wiele z Was nigdy nie uprawiało sexu oralnego, ale juz wiedza, ze jest okropny... Dla mnie to śmieszne. Najpierw spróbujcie, a potem wyrażajcie zdanie na ten temat.
_________________ ...W życiu piękne sa tylko chwile...
Wiele z Was nigdy nie uprawiało sexu oralnego, ale juz wiedza, ze jest okropny... Dla mnie to śmieszne. Najpierw spróbujcie, a potem wyrażajcie zdanie na ten temat.
raczej wiem co mnie obrzydza a co nie. I żeby to wiedzieć nie muszę tego próbować.
Tak samo widzę kupę na ulicy i nie wsadzę w nią ręki. Ktoś mi powie "nawet nie próbowałaś nurkować ręką w kupie a już mówisz że cię to brzydzi". Ano właśnie tak to już jest że człowiek wie co w nim budzi wstręt a co nie.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Z tym że akurat z seksem oralnym jest tak, że często ludzi to obrzydza dopóki nie poznają osoby, którą naprawdę pokochają w całości -- i nie będzie to im robiło różnicy, czy całują ją po dłoniach, włosach, ustach, czy okolicach intymnych (w sensie estetycznym). Generalnie -- nie taki diabeł straszny.
Ale owszem, też się kiedyś zarzekałam, że będzie mnie to przerastać.
Poza tym, to kwestia indywidualna, niektórzy lubią truskawki, a inni nie, nic tego nie zmieni. Najważniejsze, żeby nie robić niczego na siłę, z przymusu, jeśli się ma chociaż cień wątpliwości, co do tego, czy to naprawdę nie budzi w nas wstrętu.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
OK. Może troche przesadziłam, ale naprawde uważam, że sex oralny jest jest niczym obrzydzającym. Widocznie wiele z Was nie poznało jeszcze tej jedynej osoby która akceptowałyście w całości...
_________________ ...W życiu piękne sa tylko chwile...
OK. Może troche przesadziłam, ale naprawde uważam, że sex oralny jest jest niczym obrzydzającym
I właśnie sęk w tym że ciebie nie obrzydza a może się znaleźć ktoś kogo to obrzydza (póki co). I sądzę że do wyrażania opini na taki tamat doświadczenia nie trzeba.
Nie mówię ze nigdy ale to przenigdy tego nie spróbuję bo nie wiem co będzie kiedyś tam. Ludzie się zmieniają i co najważniejsze- dojrzewają. Wiem tylko że póki co takie rzeczy nie budzą we mnie przyjemnych fantazji;)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Jeśli chodzi o kwestię poniżenia, to dużo zależy od partnera i jego podejścia do tych spraw. Z jednym można czuć się wspaniale podczas pieszczot oralnych, a z innym jak...no właśnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum