Co sadzicie o tej stronce? moim zdaniem jest fajna i warta uwagi bo porusza spoko temat czyli seks oralny.. No i dzieki niej takze moze wiele wiecej kobiet zacznie w ten sposob zadowalac swojego mężczyznę :D
pozdro!
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
Hmm mi sie bardzo nie podoba tzw seks oralny. Ja jestem temu przeciwna. W życiu nie wezme tego do ust :/ Blee... Na sam± mysl już mnie mdli.
Fecetowi mozna na wiele sposobów zrobić dobrze, naszczescie oral nie jest jedyny na ¶wiecie! ;)))
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
a ja uwazam, ze seks oralny jest ok.
Mam zaufanego partnera, jestesmy razem juz dlugo i to norma, ze zabawiamy sie w ten sposob.
Co do seksu oralnego to widze to same blee i fee, a sa to tylko same durne ludzkie uprzedzenia.
Czlowiek w jamie ustnej ma kilka tysiecy razy wiecej bakteri niz w czesciach intymnych wiec bardziej feee jest calowanie sie z jezyczkiem.
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy s± komediantami :..
Czlowiek w jamie ustnej ma kilka tysiecy razy wiecej bakteri niz w czesciach intymnych wiec bardziej feee jest calowanie sie z jezyczkiem.
Nie, żebym miała co¶ przeciwko stosunkom oralnym, ale jednak wkurzaj± mnie takie niczym nie poparte wydumane zdania. Akurat ¶lina zawiera w cholerę substancji antybakteryjnych i dlatego wła¶nie, jak upadnie nam smoczek dla dziecka, to wkładamy go wcze¶niej do swojej buzi, a nie do majtek.
A sk±d wzięła¶ te kilka tysięcy razy więcej bakterii? ;P
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
to wkładamy go wcze¶niej do swojej buzi, a nie do majtek.
nie ma tu takich emotek którymi mogłabym wyrazić swoje rozbawienie xD Lisette (nie lubię używać tego słowa ale to zrobię), jeste¶ boska;)
Żeby nie było offtopu to napiszę co¶ co o tym my¶lę: a więc dla mnie to jest trochę ohydne (w sensie że oral) i nawet nie trochę tylko bardzo. Ja już jednak wolę buzi w buzię;) Chociaż młoda jestem i niedo¶wiadczona w niczym, ale takie póki co jest moje zdanie
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
buahahahaha lisette to bylo pieeeeeeeeeeeeeeekne xDDDD hahaha ja nie mam zdania wyrobionego na ten temat, uwazam ze to kwestia jaka kto ma psychike i jakie igraszki lubi :D
_________________ Spoko loko Buziak ^^ // Berecik90 Pewnie ze jestem zajebista ;PP
Więc tak. Wchodzę na stronę, już pominę to zdjęcie, które wali po oczach. Ale widzę tekst:
Nic nie wyraża "kocham Cię" lepiej niż połykanie ciepłego, kremowego ładunku Twojego mężczyzny. Od erekcji do wystrzału, robienie loda nie jest w pełni kompletne bez połknięcia spermy.
Jeżeli, kto¶ uważa, że miło¶ć wyraża się jedynie poprzez seks, i to jeszcze oralny, to wydaje mi się, że ma co¶ nie tak z poczuciem warto¶ci itp.
Jak dla mnie najważniejsze jest to uczucie, które ł±czy dwojga ludzi.
admin napisał/a:
moim zdaniem jest fajna i warta uwagi bo porusza spoko temat czyli seks oralny.. No i dzieki niej takze moze wiele wiecej kobiet zacznie w ten sposob zadowalac swojego mężczyznę :D
W moim odczuciu seks oralny, jest trochę poniżaj±cy dla kobiet. Więc ja wiem czy to takie "fajne" ?? Nie chce mi się o tym rozpisywać. Jak dla mnie ta strona, jest to marne dzieło niewyżytego seksualnie nastolatka, nie wiedz±cego co robić z czasem.
Traktował bym j± bardziej w sposób humorystyczny, niż maj±cy przekazać ludziom jakie¶ informacje itp...
_________________ Piszę poprawnie po polsku
Trzeba wiedzieć co się mówi, a nie mówić co się wie.
no więc mam chwilę czasu to mogę trochę popisać;)
W tej sprawie istniej± dwa rodzaje kobiet: jedne ubi±ce takie zabawy i te drugie nie lubi±ce.
Ja dla mnie to jest trochę obrzydzaj±ce i w ogóle nie wyobrażam sobie żebym miała połykać cokolwiek wychodz±cego z męskiego członka. Jestem jaka jestem i wiem że mnie to raczej poci±gać nie będzie i na takie co¶ się nie zgodzę. Je¶li trafię na faceta któremu to nie będzie pasować to jego pech, niech leci i znajdzie sobie tak± która opróĽni to co ja się brzydzę. Miło¶ć nie polega tylko na seksie. Jak już seks to normalny. W ogóle to niezaliczyłabym oralnego do seksu, ale nie ja od takich rzeczy jestem.
A co do tych którzy to lubia, ok. To przecież nie moja sprawa. Przecież to nie ja biorę wielkie owosione co¶ w objęcia wargami i wysysam soki;) (blee)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum