Co do moderatorów to jeśli buziak będzie potrzebować pomocy weźmiemy kogoś w szeregi:)
Osób przybywa z dnia na dzień, trafiają tu z google i z innych stron (np www.themp3.pl, gramy.org) i innych potrzeba tylko aby zagladali tutaj codziennie i będzie ok:)
Damy radę;)
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
Damy, damy. Musimy dać. Ale forum i tak się rozwinęło, zauważyłam to od razu gdy wróciłam. Oby tak dalej :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
buziak napisał/a:
Można tez wyslać do wszystkich zarejestrowanych użytkowników maile- tak robiliśmy wcześniej i więcej osób wracało:)
to jest chyba dobry pomysł tylko jak go zrealizować?
z tego co wiem - to było więcej wejśc zaraz po tym :)
bo niektorzy użytkownicy którzy kiedys tu coś naskrobali sobie poprostu o nas przypomnieli;)
To moze uczynic Pan Admin;)
Co do moderatoorów nie mam nic przeciwko aby ktoś mi pomogł ale uważam iż z nową osoba musimy jeszcze poczekać - gdyż wiel osob przychodzi i odchodzi:)
niech się troche ostoji to wszystko i będziemy mieli naprawde stałych userów to wtedy można pomyśleć
Wątpię. że robi to co mówi.
ja gdybym była dopiero dzień na jskimś forum i bym go nie znała to napewno bym go nie zachwalała.
Ale dobra mówić każdy może, ale nie każdy robi to co mówi.
W tym przypadku uważam to za małe kłamstewko, że tak to nazwę.
I nie czepiam się
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
tak jestem tu krotko ale bylam na innych forach to tam mi sie nie podobalo wiec sie spakowalam i zwialam...ihih,promuje wszedzie gdzie wchodze na jakakolwiek stronke,bo chce zeby bylo tu wiecej ludzisk...
Koniec offtopu! Bo jako najstarsza z Waszej trójki muszę Was upominać! ;p
Ładnie z Twojej strony Forumianka, jeżeli oczywiście to prawda ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
tak jestem tu krotko ale bylam na innych forach to tam mi sie nie podobalo wiec sie spakowalam i zwialam...ihih,promuje wszedzie gdzie wchodze na jakakolwiek stronke,bo chce zeby bylo tu wiecej ludzisk...
Tylko nie przesadzaj, bo pomyślą, że wysyłamy spamerów do reklamowania forum *_*
_________________ Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł kiedy będzie chciał.
Tchórz nie zazna życia,
Bohater nie zazna śmierci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum