No to więc ten tego tam: Tatusiu (czyt. adminku) czy mógłbyś powysyłać maile do tych użytkowników co zapomnieli o tym forum, może sobie przypomną i nadciągną do nas licznym tłumem?
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
No to więc ten tego tam: Tatusiu (czyt. adminku) czy mógłbyś powysyłać maile do tych użytkowników co zapomnieli o tym forum, może sobie przypomną i nadciągną do nas licznym tłumem?
z tego co wiem to nie :P
a uwazam że takie maile powinny być wysyłane przyznajmniej raz w tygoniu :)
Kiedyś to robiliśmy z poprzednim Adminkiem i ilośc wejśc po tym się automatycznie zwiekszała :)
Raz w tygodniu? Nie no, takie coś nie zachęcałby raczej do wejścia na to forum. Ja przynajmniej porządnie wkurzyłabym się dostając regularnie co tydzień maila.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Dodałam adres forum do linków na blogu
Nie wiem, czy to coś da, bo na razie blog niemrawy (dopiero co założony), ale kto wie...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Konkursy przyciągają ludzi.
A tu widzę, że konkurs jest , jest i jest, ale tak naprawdę nie wiadomo na czym polega.
Najważniejsze to pisanie postów, ale też i zapraszanie innych, a więc na tym mógłby on polegać, a nagrody da się załatwić.
Buka napisał/a:
a dlaczego nie?
buziak napisał/a:
Buka napisał/a:
a dlaczego nie?
Wątek dosyć przeterminowany ale odpowiem. Jak wcześniej rozmawiałam z panem Adminem, to stwierdził on iż na razie takie maile informacyjne mija się z celem, gdyż mogą one być wysłane ale przed konkursem (żeby tym samym zwiększyć frekwencje jak i zainteresowanie).. no ale wiemy że miało być zrobione ale jak nie ma konkursu i realizacja kiepska ..to tym samym maile też nie będą wysyłane.
Z racji tego że dostałam większe uprawnienia i mam większe możliwość techniczne na forum może będzie dało się coś zrobić w tej dziedzinie.
Z racji tego że dostałam większe uprawnienia i mam większe możliwość techniczne na forum może będzie dało się coś zrobić w tej dziedzinie.
dobrze by było gdybyś mogła wysłać takie maile ;D
To co że nie ma konkursu, nie ma i pewnie nie będzie, a przydałoby się coś zrobić i może ktoś by tu wrócił;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum