3. Wstawiając nasz kod linka na swoją strone, blog etc.
Kod linka:
Kod:
<a href="http://www.loczus.pl" title="Forum Młodzieżowe, Forum Wielotematyczne, Forum Dyskusyjne, Forum ogólnotematyczne" target="_blank">Forum Młodzieżowe</a>
Zachęcam do reklamowania forum, nic Cię to nie kosztuje a pomagasz w rozwoju naszego forum! Wszystkim którzy przyczyniają się do rozwoju forum bardzo dziekuje :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
to jest chyba dobry pomysł tylko jak go zrealizować?
powiem szerze, że jesli dostaję takie maile, od razu je usuwam. ;p
Ale może to pomoże, trzeba wszystkiego próbować.
Buka napisał/a:
Można też zarejstrować się na innych forach i powysyłać wiadomości na PW o tym forum i może ktoś się skusi ?
i bana dostaniesz :) Spam na PM jest na większości forach zabronione ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
dostaniesz bana wieczystego na IP, a co jeśli Twoja siostra (zakładam, ze masz ;p) będzie chciała się zarejestrować? Albo Tobie znudzi się to forum i postanowisz się przenieść na inne? :D
Też się spotykałam :D
Ja już próbowałam. Polecałam forum osobom z innego forum z którymi mam kontakt na gg, ale jakoś nie byli zainteresowani.
Jak na razie nie mam pomysłów :)
A gdzie się podziali moderatorzy? bo z tego co zauważyłam to pozastała tylko buziak i nikt więcej chyba
Małe jest forum. Chyba uważają, że tyle na razie wystarczy. :)
Ale za to Buziak ma duuużo roboty :)
Też miałam o to zapytać. Na tym forum z moderatorów widzę tylko buziaka.
Z tego co wiem, to admin jest ostrożny w dobieraniu moderatorów, bo kiedyś mu syf z forum zrobili.
Ale przydaliby się nowi. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum