Umiem robic prezentacje Power Point jednak szukam miejsc gdzie moglabym sie doiwedziec w jakis sposob do slajdu dodawac rozne bajerki
np. mam problem:
robie prezentacje i chce puscic w trakcie muzyke jednak wyglada to tak ze jak dodaje muzyke jest ona tylko na jednym slajdzie a nie leci ta muzyka podczas prezentacja..
No więc, aby dodać muzykę musisz wejść w wstaw -> filmy i dźwięki -> dźwięk z pliku, wybrać i nacisnąć tak. Mówisz, że dźwięk nie odtwarza się cały czas? Na pierwszym slajdzie powinnaś mieć ikonkę głośnika, prawda? Naciśnij na niego prawym przyciskiem myszy, a następnie naciśnij polecenie `animacja niestandardowa`. Naciśnij prawym przyciskiem na tytuł piosenki, wejdź w opcje efektu i dopasuj do Twoich potrzeb.
PS. Tak w ogóle to zapraszam na początek do działu `Przedstaw się`.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Jak nie masz zadnego fajnego pomyslu na prezentacje moge Ci wyslac moja fajna prace to sobie przerobisz.. jest tam wszystko co chcesz.. różne animacje, przejścia ciekawe, hiperłącza naprawdę skomplikowane, muzyka.. wszystko co chcesz.. dostałam 5..(jestem na profilu informatyka wiec u mnie ciężko dostać z takich rzeczy 5) :)
2 tyg nad tym siedziałam..
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
Nie wiem, czy jeszcze się przydam, ale widziałam w Biedronce książkę o PowerPaicie.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum