Wysłany: 2008-10-26, 20:00 powiadomnienie o nowej wiadomosci prywatnej
witam
jestem tu na forum jeden dzień a już mi się nie spodobało
ze jak dostane nowe PW to nie wiem o nim
moja propozycja to zainstalowanie
modyfikacji New PM Info 2.1
po przyj¶ciu
wiadomo¶ci wyskakuje nam
oczywi¶cie jak admin nie będzie mógł sobie poradzić to oferuje pomoc
Dobry pomysł, też mi się kiedy¶ nie podobało że jak dostawałam wiadomo¶ci to zazwyczaj odczytywałam je parę dni póĽniej;) ja jest za;)
Może edytuj ten temat i wstaw do niego ankietę tak będzie lepiej, chociaż s±dzę że w tej sprawie zadecydujemy jednogło¶nie;)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Tak, mi też się to rzuciło w oczy, ale nie dostaję dużo PW, więc nie stanowiło to dla mnie większego problemu. Ale fakt, przydałoby się.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
starczy odpowiedni program czy nowy mail na poczcie jest ;) jak jest to wchodze ;) widze ze dostalem pw to je czytam.
moze byc ale konieczne to to nie jest :p
_________________ Go¶ć myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wył±cznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Je¶li kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy kto¶ powiela kogo¶
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczer±
Bo nie lubię gdy kto¶ kłamie
Służę pomoc±, nie na każde zawołanie
Moim zdaniem Magical ma rację, aby wgrać ten skrypt przecież nie każdy wchodzi tak często na swojego maila, a tak wgranie tej modyfikacji to ile tam 5 niech będzie 10min i po sprawie ;) i wszyscy się ciesz±:P
_________________ Jestem idiot± że to co mam przy sobie najpiękniejsze trace coraz bardziej odsówa ona sie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum