Kiedyś rozwineła się wsród moich znajomych dyskusja od czego zależy to iż ktoś ma powodzenie u panów czy panien :):)
Prostą odpowiedzią może było by się wydać uroda :):) no ale zaczynają się schody, gdyż ja znam wiele pieknych dziewczyn bardzo miłych do których sznurki wielbicieli sie nie ustawiają :) A znam również takie dziewczyny mniej urodziwe które nie zachwycają swą urodą lecz "stać ich na to" aby zmieniać sobie faceta co tydzień :):)
Uroda może jest ważna, ale moim zdaniem niektóre dziewczyny są pewne siebie i nie mają problemów z nawiązywaniem kontaktów, a faceci dzięki temu na nie lecą Albo mowa ciała Po prostu niektóre dziewczyny mają takie coś we krwi
A ja zawsze miałam z tymi rzeczami problemy
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Moim zdaniem powodzenie u płci przeciwnej w dużym stopniu zapewnia uroda. Przecież każdy ma swoje ideały, z którymi najchętniej by się związał.
Później charakter. Niektórzy szybko nawiązują nowe znajomości i cały czas są w centrum zainteresowania, co zapewnia, że wiele ludzi daną osobę zna i chce się z nią spotkać, sprawdzić czy nadają na tych samych falach.
Większość ludzi chce być z osobą ładną i przebojową.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Na pierwszy rzut można powiedzieć, że powodzenie u płci przeciwnej zalezy od urody, bo to właśnie wygląd drugiej osoby oceniamy na początku. Myśle, że nie zawsze trzeba być piekną dziewczyną czy chłopakiem. Po prostu trzeba mieć to "coś" co zaintryguje kogoś do nas. Poczucie humoru także dużo robi, a najważniejsze to trzeba byc sobą. Pewnośc siebie też jest ważna. Jeśli bedziemy wierzyć w swoje siły i możliwości to ta płeć przeciwna na pewno to zauważy.
Sądzę że przede wszystkim pewność siebie. Jeśli ktoś uważa się za kogoś fajnego to inni też go za takiego kogoś mają. Pewność siebie jest najważniejsza i ona najbardziej przyciąga;) moim skromnym zdaniem.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Sądzę że przede wszystkim pewność siebie. Jeśli ktoś uważa się za kogoś fajnego to inni też go za takiego kogoś mają. Pewność siebie jest najważniejsza i ona najbardziej przyciąga;) moim skromnym zdaniem.
zgadzam się w 100% koleżanka zawsze mi powtarzała"bądź pewna siebie" tralalala xDD ;)
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum