Wesoła muzyka
rozmowa z znajomymi
czytanie mojego pamiętnika ;p (jakie głupoty tam czasem wypisuje ;p)
czytanie archiwum
zakupy
bieganie ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
-słuchanie twórczo¶ci Boba Marleya - ogólnie reggae
-jazda na rowerze w deszczu, nic tak na mnie nie działa... Wiem, dziwne :P
-rozmowa z przyjaciółmi...
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, ¶miać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Sk±d i dok±d, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
Rozmowa, tylko i wył±cznie.
Je¶li nie rozmawiam z kim¶ dłużej, niż pół godziny, to mnie nosi i momentalnie psuje mi się humor tak, że zaczynam przeklinać co drugie słowo:)
Zawsze rozmowa poprawia mi humor, choćbym nie wiem, jak zły miała nastrój, rozmowa mi pomaga.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
drugi długi majowy łikend w dobrym towarzystwie mimo kiepskiej pogody na długo nastraja mnie pozytywnie
[ Dodano: 2008-05-27, 22:59 ]
tak tak, rozmowa to jest super lekarstwo..i nawet nie trzeba mówić o problemie, chodzi po prostu o to żeby go zagadać...i wy¶miać:) chociaż oczywi¶cie lepiej troski podzielić wtedy nie jeste¶my już sami z naszymi problemami....Z reszta 50% problemów rozwi±zuje sie samo.
[ Dodano: 2008-05-28, 14:19 ]
Pozytywnie może nastroić wyj¶cie do ludzi na przykład 5 czerwca do jakiego¶ centrum zbliżenia. Zajrzyjcie na stronkę w moim podpisie może was zainteresuje.
Hmm w dobry nastrój wprowadza mnie czekolada, impreza ze znajomymi, dyskoteka gdzie nie znam nikogo :D lub gdy ide sama zeby kogos fajneg poznac;)
a takze spacer i jeden wielki lanss dla brechty z moim best przyjacielem ;)))
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Nadal namawiam do odwiedzenia stronki i przył±czenia sie do obchodów międzynarodowego Dnia Zbliżenia...-same pozytywne emocje, a może nowe znajomo¶ci itp...
Tak warto być otwartym na innych ludzi. Mi humor poprawia zawsze wypad z znajomymi do jakie¶ knajpki na pizze czy małe piwko, także zakupy polecam. Czekolada jest też dobra :)
Wypad ze znajomymi, kiedy danego dnia wszystko, czego się dotknę mi wychodzi, muzyka bardzo często, ksi±żka, czekolada, zakupy.
A czasami po prostu wystarczy, że przypomnę sobie jakie¶ miłe wydarzenie.
Czasami bywa też tak, że nikt i nic nie jest w stanie poprawić mi humoru.
_________________ I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyj¶ć i przesiedzieć z kim¶ całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum