ja narazie czekam na prezenty urodzinowe (ciekawe co dostane <buja w oblokach>) ^^,
jak nazie to najlepszy prezent to od dziewczyny dostalem na mikolaja - boxerki czerwone z misiem i pod tym podpis 'majtasy misiaczka' ^^,
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
Mój najlepszy prezent, to żadna rzecz... to po prostu było słowo "kocham Cię". Jest to najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać od mojego partnera. A z jakiej okazji? W sumie to nie było okazji, tylko to było, powiedzmy, że próba dla naszego związki dzięki mojej "przekochanej" koleżance... =((
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Czyli jestes juz zareczona domyslam sie ;) zycze wszyskiego dobrego :)
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
Ja tak naprawdę to prawie zawsze dostaję to, o czym marzę w danym przedziale czasu i naprawdę trzeba się chyba bardzo postarać, żeby mi nie sprawić radości prezentem.
Ogólnie to mój chłopak zna dobrze mój gust, rozmiar itp. więc zawsze dostaję trafione perfumy, ciuchy, czy biżuterię, a na ostatnią rocznicę dostałam prześliczną torebkę -- dokładnie taką o jakiej marzyłam. Szczerze mówiąc to zawsze trafia.
Naprawdę nie umiem powiedzieć, który mój prezent był najfajniejszy, ale bardzo pozytywnie zaskoczył mnie iPod na gwiazdkę, bo się po prostu go nie spodziewałam.
A z takich powiedzmy symbolicznych, to każda róża "bez okazji" wywołuje bardzo szeroki uśmiech na mojej twarzy.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum