Ok, nie wątpię, że Twoja siostra jest chora. Potrzebuje pomocy specjalisty. No ale przecież to Twoja SIOSTRA i nie możesz tak źle się o niej wypowiadać ... mi na jej miejscu byłoby po prostu przykro
A Twoi rodzice nie chcą jej oddać do szpitala, bo ją kochają i chcą dla niej jak najlepiej (chociaż może byłoby lepiej, gdyby ją oddali ... )
W tej sytuacji to, że nie masz się gdzie uczuć, że nie masz warunków jest mało ważne ...
I w ogóle w całej tej sytuacji Ty jesteś mało ważny ... (bez urazy, ale tak uważam )
Może, po prostu spróbujesz jakoś pogadać z rodzicami, powinni Cię zrozumieć ...
P.S. a co do tekstu pewnego nieznajomego, to "fakt", że ktoś waży 20 kg i jest osobą dorosłą jest nieprawdziwy ...
Jeśli ktoś ważyłby tyle, to już dawno by go na tym świecie nie było ...
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
P.S. a co do tekstu pewnego nieznajomego, to "fakt", że ktoś waży 20 kg i jest osobą dorosłą jest nieprawdziwy ...
Jeśli ktoś ważyłby tyle, to już dawno by go na tym świecie nie było
ten tekst napisał nasz Przemek. (uważając że jego siostra tyle waży)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Już nie czepiajmy się słów i tych 20 kg. Wątpię, że Przemek wie ile dokładnie waży jego siostra. Napisał w ten sposób, bo chciał podkreślić, że jest chora. Przecież wielu ludzi mówi: "Ona chyba waży z 25 kg" i nikt nie bierze tego dosłownie.
Inną sprawą jest fakt, że sama nie do końca wierzę w to, co napisał, ale pewności mieć nie można. W życiu zdarzają się różne sytuacje. Czekam tylko na kolejny post Przemka.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-11, 17:34
Nie. Moja siostra znowu wylądowała w szpitalu psychiatrycznym. Przecież człowieku, gdybym to miał robić wszystko dla jaj, tobym w ogóle nie zakładał tego tematu. Po co zaśmiecać forum? A poza tym jakbyście chcieli wiedzieć stan mojej siostry jest krytyczny, bo ciągle nie jadła, bo nie chciała i tylko piła piwo i paliła papierosy. Do szpitala pojechała w czwartek. Lekarz stwierdził, że jeszcze tydzień bez jedzenia i bez normalnego picia i by umarła, więc nie wiem skąd wy macie te pomysły, że ja niby kłamie i że niby jakąś prowokację robię.
Przecież człowieku, gdybym to miał robić wszystko dla jaj, tobym w ogóle nie zakładał tego tematu.
nie logiczne to zdanie ale ok.
ja mimo wszystko dalej sądzę że jest to raczej prowokacja i że więcej w tym kłamst niż prawdy. (między innymi przez to piwo i niby anoreksję). Ale skoro już po problemie.. to ciesze się bardzo
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Przemek
więc nie wiem skąd wy macie te pomysły, że ja niby kłamie i że niby jakąś prowokację robię.
A powiedz nam, czy ktokolwiek z nas tutaj żali się jakie ma problemy w domu, czy z rodziną? Nawet gdyby miał, to napewno by o tym tutaj nie napisał. Bo po co mają o tym wszystkim wszyscy wiedzieć... Tak więc nie dziw się nam, że Ci nie wierzymy. Nawet jeżeli to jest prawda, to my Ci w tym nie pomożemy.
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum