Mam problem z dziewczyną. ona na 1 dzień pisze o tak kocham cie super a na 2 dzień strzela focha i to sie powtaża 3 raz nie wiem dlaczego jak ona chce moje fotki to jej daje a po chwili już ich nie chce i foch foch u niej trwa 5 miesięcy a potem błaga żebym wybaczył ona wie że zrobiła źle że bardzo przeprasza i nie będzie już tego robiła mi a jednak okazuje się że mnie żuciła dlatego że miałem dać jej fotki które chciałem dać ale ona nie przyjeła i sie okazuje że jej nie chciałem dać:/ pomocy co mam robić potem jak wruciła do mnie po fochu taka dziwna była w sensie pisze na gg siema:] a ona spadaj a przedtem mnie przepraszała to co ja mam zrobić kupić kwiaty czy co??? chce na dzień dzisiejszy mój nr tel i będzie wydzwaniała i będzie kocham cie na 2 dzień spadaj nie chce cie znać muszę czekać 5 miesięcy zanim jej przejdzie ,a jak jej coś nie pasuje to mi mówi że ma innego i że robi więcej ode mnie że ja jestem nie do łóżytku i że takich jak ja to ona gnębi :/ to jest według mnie bezsensu jeśli ja chce dobrze to ona myśli że ja chce źle :/
A widzieliście się w życiu, czy tylko "klikacie" na gg?
ale masakra z tą Twoją wypowiedzią, nie chcę się czepiać, ale staraj się czytać drugi raz to, co napisałeś, zanim wyślesz, bo naprawdę ciężko Cię zrozumieć
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
ale masakra z tą Twoją wypowiedzią, nie chcę się czepiać, ale staraj się czytać drugi raz to, co napisałeś, zanim wyślesz, bo naprawdę ciężko Cię zrozumieć
Mnie rozłożyło na łopatki "łóżytku" ale nie o tym nie o tym ;) Tak jak Lisett mam podejrzenia, że wy się nie znacie. Więc może ktoś po prostu sobie z Ciebie w niezbyt miły sposób żartuje. Na dodatek jakieś głupie "fochy" - ja bym się od tego jak najszybciej oderwał ;)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
I nie tylko Wam się wydaje, że nie widziałeś dziewczyny ani razu na oczy. Może tylko przez zdjęcie. I na tym się skończyło. Więc w takiej sytuacji raczej nikt z nas nic Ci nie pomoże... taka sytuacja, czy 'wielka miłość' przez internet jest bez sensu. Może nie tyle bez sensu, ale takie coś w ogóle nie istnieje... Więc najlepiej będzie jak szybko skończysz znajomość z tą panną :)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Eee, a ile tym masz lat?
Poprzednicy już chyba napisali, co trzeba, a tak na przyszłość: nie szukaj dziewczyny przez Internet ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie ma to jak pośmiać się rano. Humor od razu lepszy.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
ja nie mogę poznać normalnie bo żadna mi sie nie podoba:/
Ciężkie jest życie królewicza . Nie no, po prostu można spaść z krzesła czytając takie fajne posty
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum