jak narazie nie ma potrzeby dodawania żadnych nowych działów. Gdyby były potrzebne to wierz mi zeby powstały. Poza tym jesteś tu tylko na chwilę jak sądzisz więc się nie wtrącaj.Dziękujemy za dobre rady ale sami potrafimy się tym forum zająć.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
W takim razie odpowiedz mi na pytanie jaką masz korzyść w tym, że wytykasz błędy konkurencji?
Bo podoba mi się to forum i szkoda aby takie forum jak to upadło wież mi sam dostałem kopniaka od wspaniałych dziewczyn które są chyba najlepsze do pomocy . Morze tak na chama wszedłem do tego forum ale wiesz mi ja nigdy nie traktuję for jak konkurencja bo nie mam czegoś takiego jak imam zysk z tego po prostu dobrą zabawę.
Buka napisał/a:
jak narazie nie ma potrzeby dodawania żadnych nowych działów. Gdyby były potrzebne to wierz mi zeby powstały. Poza tym jesteś tu tylko na chwilę jak sądzisz więc się nie wtrącaj.Dziękujemy za dobre rady ale sami potrafimy się tym forum zająć.
A ja powiem że tu jest bajzel i jak by nie było potrzeby dodania nowych działów to by aktywność się podniosła a jak widzę to jej brak. A i może się przedstawię kiedyś.
A ja powiem że tu jest bajzel i jak by nie było potrzeby dodania nowych działów to by aktywność się podniosła a jak widzę to jej brak. A i może się przedstawię kiedyś.
tematów do rozmów jest wiele. I jestem pewna że to nie przez brak jakis tam działów tu jest cicho. Za krótko tu jesteś żeby mów3ić o naszej aktywności. Poza tym zakładzasz temat z propozycją to podaj tą propozycję. Zaproponuj działy których twoim zdaniem tu brakuje.
:roll:
Czemu skreślacie od progu ten pomysł?
Mi się on podoba.
Wiem, mało się udzielam, ale przydałoby się dodać działy, uwierzcie mi.
Po prostu myślą że wymądrzam się lecz ja chciałem pomóc jak mam się udzielać jak tu nawalone jest setki tematów w jednym dziale a nie wszystkie mnie interesują i mam 45 minut szukać jeden temat to dziękuję
Tematy wymagające zastanowienia, głębszego przemyślenia, trudne pytania itp.
U nas jest to w kontrowersyjnych tematach.
Nie no, pomysły masz nie głupie. Ale siąść do tego powinien ktoś kto to forum zna i spokojnie zastanowić się nad nazwami nowych działów, bo rzeczywiście mogą się przydać.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
od siedzenia i drapania się po pupie. Wierz mi że to nie ode mnie jest zależne. Jedyną możliwość jaką ja tu mam to dawanie ostrzeżeń, usuwanie i przesówanie postów/tematów. Nowe działy to sprawa dla admina.
Jeśli chcecie takie działy to ok. Niech większość zadecyduje.
katix5898 napisał/a:
Dylematy
jestem na nie. jakby nie było to nad każdym tematem trzeba się bardzo zastanowić.
katix5898 napisał/a:
Rozmowy o sex-ie
wątpię żeby to cieszyło się zainteresowaniem, ale mi to obojętne.
katix5898 napisał/a:
Uczucia
Religia
takie cuż już jest.
i BlackSmile dobrze zauważyła, istnieje coś takiego jak wyszukiwarka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum