ja polecam.. nie prostować włosów
m się czasem zdarza prostować prostownicą. Ale nie powinnam bo mi wypadają a ja je jeszcze niszczę i przypalam. Więc póki co to jak narazie nie prostuję.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
my girl prostuje prostownica zwykla (chyba, ma takie plytki jakies i to sie tak laczy i cholerni niszczy wlosy) ^^,
ale wszysko zalezy od fryzury, zawsze mozesz zmienic fryzure i nie prostowac wloskow. albo sciac sie tak ze bedziesz musiala :)
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
Prostownicę używam sporadycznie, bo nie mam bardzo kręconych włosów. Czasami tylko wyprostuję końcówki, bo tak śmiesznie się zawijają do góry. Częste używanie prostownicy idzie w parze z zniszczonymi, wysuszonymi włosami.
Ja mam proste włosy więc nie musze prostować:P Raz dla spróbowania siostra mi wyprostowała swoja prostownicą i wyglądały tak samo tyle że troche rzadziej i przez to brzydziej. Więc nie musze sobie palić włosów:P
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Ja mam aktualnie długie, proste włosy, do których prostownica nie jest potrzebna ...Jednak zamierzam iść do w fryzjera i do mojej wymarzonej fryzurki będą potrzebne mega proste włosy, aby się lepiej układała ...
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum