Witam wszystkich użytkowników! Nazywam sie Przemek i mieszkam w małej miejscowo¶ci niedaleko góry ¶lęży :) Trafiłem na to forum zupełnie przypadkiem, mam 19 lat i nadzieje ze kawał życia przed sob± :) Jestem wiecznie wesołym optymist±, który lubi rozmawiać o problemach i kłopotach:) Uwielbiam sport (zwłaszcza taki po którym juz nie mam siły! lepiej sie spi) i nowe do¶wiadczenia, jestem otwarty na propozycje i nowe tematy.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Na co dzień siedze przed kompem xD A tak na serio to czekam na wojsko, zostało mi jeszcze 16 dni cywila i do polskiej armii :) i tak bede przez ta resztkę wolno¶ci leniuchował :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum