Na każd± przerwę wychodzę z przyjaciółk±. Niestety wszystkie pomysły na nowe gry i zabawy już nam się wyczerpały, więc jak nie idziemy do sklepiku po lody to siedzimy i się nudzimy. Najciekawiej jest przed ¦więtami Bożego Narodzenia, bo tylko ja i Lola (moja przyjaciółka) możemy bezkarnie szlajać się po korytarzu bez powodu. Więc zabieramy wtedy z klasy przybory do plastyki, siadamy obok choinki i robimy kartki ¶wi±teczne. Wierzcie mi jakby¶my miały siedzieć i się wynudzać to lepiej robić co¶ takiego. A czasami mamy nawet fajne i ciekawe pomysły.
_________________ Wyjeżdżam na dwa tygodnie, ale to nie znaczy że nie będę pisać (czy znaczy?) Może będę pisać, może nie. Zobaczę.
Ostatnio zmieniony przez Sue 2008-08-02, 11:06, w cało¶ci zmieniany 1 raz
Teraz zazyczaj moje przerwy wygl±daj± tak że albo cała klasa przepisuje od kogo¶ zad. domowe albo wszyscy siedz± z zeszytami i kuj±. Ale oczywi¶cie tak się nie dzieje na wszystkich przerwach bo to by już przesada była. I co jeszcze robimy? jemy, pijemy, rozmawiamy;)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Na przerwach albo siedzę i gadam z osobami z klasy, które się akurat nawin±, albo idę do kumpeli z innej klasy i również gadam. Czasami zdarzy się także, że pójdę odwiedzić moj± był± szkołę xD
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
A moje przerwy we wrze¶niu wygl±dały tak: Z każdej lekcji musiałam się zwalniać 5 minut szybciej, biec szybko na drugi koniec szkoły, otworzyć sklepik szkolny, sprzedawać. PóĽniej co¶ policzyć, towar zamówić, posprz±tać i zawsze spóĽniałam się przez to na lekcje... Prowadziłam sklepik szkolny, ale cieszę się, że ten miesi±c nie należy już dla mnie. Bo nieĽle mnie to wykończyło psychicznie i fizycznie. Czasami to nawet nie miałam czasu zje¶ć ¶niadania. Baa... nawet i¶ć do WC...
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Najcze¶ciej połowa przerwy mija na przemieszczenie się z klasy do klasy, bo czasem to naprawde korki s±. Zazwyczaj powtarzam sobie materiał jaki miałam zadany, co¶ tam podjadam i oczywi¶cie rozmawiał i ¶mieje się z znajomymi z klasy.
Jem, jem, jem. < 3
siedzę z Moim A. pod klas±, albo uczę się.
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również ¶więtym spokojem."
Przerwy odgrywaja ważn± role u mnie w szkole, bo po prostu uwielbiam osoby z mojej szkoły. Idziemy do parku (który jest niedaleko szkoły), siadamy sobie na ławce. Rozmawiamy i wygłupiamy się.
Słucham muzyki, pisze sms'y.
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie ¶miał."
Moja szkoła liczy 3 budynki i mamy dokładnie tylko pięć minut przerwy na przej¶cie z jednego budynku do drugiego. Praktycznie nie ma jak się rozerwać, prócz słuchaniu muzyki, lecz to raczej w czasie spacerowania tam i z powrotem, by przej¶ć też z klasy do klasy. Jak już nadejdzie czas, że jest długa przerwa to ja raczej wychodzę z dwoma przyjaciółkami pod.. ko¶ciół. W sumie jest obok szkoły.. a tam nasi szkolni palacze itp. się nie zapuszczaj±, więc jest okazja by porozmawiać o prywatnych sprawach. Nic wielkiego. I tak przez.. kolejne 4 lata..
_________________ 'Mówi±, że tutejszy upał i tutejsze muchy mog± człowieka doprowadzić do szaleństwa. Ale nie trzeba w to wierzyć – tak jak nie wierzył ten jaskrawy, jasnofioletowy słoń, który wła¶nie przejechał obok na rowerze.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum