# Przyjaciel - aby otrzymać range przyjaciela wystarczy napisać 40 postów lub tematów bez spamowania! Gdy to zrobisz zostaniesz automatycznie przyznany/przyznana do grupy Przyjaciół forum i otrzymasz niebieski kolor nicku..
# V.I.P. - aby otrzymać range V.I.P.a należy napisać 150 postów lub tematów bez spamowania! Gdy to zrobisz zostaniesz automatycznie przyznany/przyznana do grupy V.I.P.ów forum i otrzymasz czerwony kolor nicku..
Wkrótce nowe rangi :) Pozdrawiam.
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
Może wprowadzicie w końcu coś takiego? Przydałyby się jakieś grupy. Doceńmy udzielających się forumowiczów. Pod nickiem mogłoby się pojawić coś takiego, jak: początkujący, zaawansowany etc. <zależnie od ilości napisanych postów>. Co o tym myślicie?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Pod nickiem mogłoby się pojawić coś takiego, jak: początkujący, zaawansowany etc. <zależnie od ilości napisanych postów>. Co o tym myślicie?
mogłoby być, w niczym by to nie przeszkadzało
Takie coś zauważyłam na innych forach i jest to nawet fajne, chociaż nie wiem w czym to ma służyć, to może być
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
A ja ku temu jestem przeciwny, o! Takie coś często zachęca ludzi do spamowania. Jeśli są wprowadzone różne ograniczenia, jak nienaliczanie postów w działach "do spamu", czy te ograniczenia w liczbie znaków, to wtedy żaden problem, może być. Ale gdyby tak nie było, to ja będę zawsze przeciwny
_________________ Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł kiedy będzie chciał.
Tchórz nie zazna życia,
Bohater nie zazna śmierci...
Wiek: 19 Posty: 30 Wysłał 1 piw(a) Skąd: Okolice Tarnobrzega
0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-22, 19:13
Ogólnie myślę, że to fajna rzecz, ale spotkałam się z czymś takim, że userzy 'nabijali' sobie posty pisząc cokolwiek w danym temacie :/
Mayos napisał/a:
Jeśli są wprowadzone różne ograniczenia, jak nienaliczanie postów w działach "do spamu", czy te ograniczenia w liczbie znaków, to wtedy żaden problem, może być.
Z czymś takim też sie spotkałam [tzn było wcześniej ode mnie na jednym z for] i nie spotkało sie to z aprobatą użytkowników. Osobiście myślę, że są tematy, gdzie czasami nie trzeba wypowiadać się 2 linijkami, choć całkiem sceptycznie do tego nie podchodzę ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum