muszą być jakieś określenia forumowe?;p
ja na jednym forum spotkałam się z rangami, typu 'przysmażona jajecznica' lub 'owoc jogobelli' ; )
moim zdaniem są ciekawsze, aczkolwiek takie zwykłe też mogą być.
tylko ja nie mam pojęcia, jakie te nazwy;)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Hmm... czy muszą, nie muszą, po prostu jeśli będzie kilka prpozycja uzytkownicy wybiora najlepszą i wcale nie ma narzutu aby kojarzyły sie z forum a jedynie aby się podobały
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nowicjusz
Bywalec
Milczący
Młodzik
Przechodzień
Świerzak
Dyskutant
Gaduła
Stały bywalec
Zaawansowany
Uzależniony
Guru
Fachowiec
Maniak
Fanatyk
Kierownik
Wyjadacz
Wymiatacz
Spamer ;P - [ja taką chcę ^^]
Sprawca całego zamieszania
lub
Plemnik
W ciąży
Noworodek
Niemowlak
Dzidziuś
Bobas
Przedszkolak
Uczeń
Student
Wieczny student
Stażysta
Belfer
Nauczyciel polskiego w Częstochowie ;P
Dyrektor
Prezes
Emeryt
Rencista
Trup ;]
Podoba się?
Można coś z tego wybrać i określić jaka ranga od ilu postów ;]
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Psikuta
Mlody
Maly
cola z biedronki
kocie siuski
Miodernator
Plemnik
Jajeczko
A moze frytki do tego
Maly glod
Danio
Rodzynek
Fistaszek
Fąfel
Druga paletka
Mapa uzbegistanu
Kusik ( :D )
Prawie jak admin
Szeef
Wladca Pilota
i wiecej mi nie przychodzi do glowy ;)
[ Dodano: 2008-08-19, 10:30 ]
co do od ile postow to proponuje zeby bylo
0-10
11-50
50-150
150-300
i tak dalej zeby nie bylo za latwo ;)
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
zrobcie cos w stylu konkursu, czas do konca tygodnia na dodawnie pomyslu rang, potem ankieta i tyle i zostanie co jest
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
zrobcie cos w stylu konkursu, czas do konca tygodnia na dodawnie pomyslu rang, potem ankieta i tyle i zostanie co jest
BlackSmile napisał/a:
No dobry pomysł ;P
Buziaku można tak zrobić? ^^
myśle że można ale powolutku wszystko - nic na siłe bo troche pracy narzuciliscie nam więc powoli postaram się to zmienić i mam nadzieje że pan Admin również :)
Bo takie szybkie i dużo zmian to nie wskazane są :)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum