Ja bym dodała do tego regulaminu jeszcze punk dotyczący poprawnej pisowni. Wiadomo, każdemu zdarzy się napisać czasem jakiś błąd ortograficzny, ale niektórych postów nie da się czytać. Osoby mające wszelkiego rodzaju dys... niech korzystają z mozzili albo słownika.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Zawsze można dać szanownym Moderatorom dodatkowy, przeciążający obowiązek - poprawiać wszystkie (większość) postów, w których popełniane są bardziej rażące błędy ortograficzne, interpunkcyjne, i te podobne
_________________ Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł kiedy będzie chciał.
Tchórz nie zazna życia,
Bohater nie zazna śmierci...
Zawsze można dać szanownym Moderatorom dodatkowy, przeciążający obowiązek - poprawiać wszystkie (większość) postów, w których popełniane są bardziej rażące błędy ortograficzne, interpunkcyjne, i te podobne
myśle że to zły pomysł - bo forum to nie lekcja polskiego poza tym ...dlaczego ja mam się wcinać do orginalnego tekstu i go upiekszać? nie wszystkim może się to podobać :)
Ewentualnie można posty "nie do przeczytania" poprostu kasować bez podania przyczyny.
a to zmusi leniuchów do przeczytania i sprawdzenia swojego postu przed publikacja bo w innym razie jego praca pójdzie na marne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum