Mam 2 starszych baraci. Jeden ma 18 a dtugi 20 lat.
Myślę że dogadujemy się dobrze, no napewno lepiej niż kiedyś. Bo jak byliśmy młodsi to cały czas się przezywaliśmy, kłóciliśmy i takie tam
Teraz jak ju.z trochę nam się postarzało, jest ok. Z tym starszym bartem mogę porozmawiać o wszystkim, prawie. Jednak wkurza mnie czasami. Kiedyś była taka sytuacja że jak się dowiedział że jestem z pewnym chłopakiem( którego nie lubiał) to się strasznie o to ze mną kłócił. Kiedy indziej zarywał do mnie starszy o chyba 7 lat chłopak i mój brat mi "odradził" znajomość z nim. Niby się o mnie troszczy ale czasami to jest wkurzające
Ogólnie sądzę że moje rodzeństwo jest fane, nie zawsze ale jest.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Mam, młodszą o 6 lat siostrę. Ma na imię Ada, ale zwracam się do niej pieszczotliwie: Bushmenie lub Gnomie . Ogólnie to z nią różnie. Czasem jest taka słodziutka i milutka że aż przegina, czasem gada jak nienormalna i pyskuje na prawo i lewo (to częściej).
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja mam starszego Brata- kontakt z nim mam dobry:)
teraz się poprawil.
Jak byłam młodsza to denerwowało mnie że wcina się bez zaproszenia w moje prywatne zycie
wypytuje z kim się spotykam i "sprawdza" u kolegów ta osobe itp tid...
poprostu mnie to drażniło
Ja mam brata bliźniaka
Stosunki... nie najlepsze xD Jak to rodzeństwo, często się kłócimy, czasem mam go dość ;P I pomyśleć, że nie dość, że wytrzymuje z nim w domu, to całe 10 lat jeszcze ze mną do klasy chodził xD
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja też niestety jestem. Niestety bo nieraz mi brakuje osoby w domu z którą bym mógł pogadać nie tak jak z rodzicami tylko tak jak ze znajomymi na luzaku :/ Ale przynajmniej mają mnie jednego i doceniają to rodzice i mam wszystko dla siebie. Tak więc są tego plusy i minusy :) ;]
_________________ Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz (S775) BOX z Płytą Główną Asus P5B Intel P965 | 2x 1GB Kingston DDR2 800Mhz | Radeon 2600 Pro HIS 512MB DDR2 128bit PCI-e 2xDVI & TV iSilenceIII (Zalman) | Zasilacz: Chieftec 400W | Myszka: A4Tech BW-5UP
Wiek: 18 Posty: 30 Wysłał 1 piw(a) Skąd: Okolice Tarnobrzega
0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-27, 21:18
Mam 2 starszych braci :D Jeden ma 24 a drugi 26 lat ;) Kiedy mieszkaliśmy razem [teraz mają swoje rodziny i nie mieszkają z nami, tj ze mną i starszymi] było dobrze i źle... a teraz jest świetnie^^ Może nie o wszystkim da sie z nimi pogadać, ale wiem, że moge na nich liczyć
Ja Mam 14Lat i braci ktorzy maja po 24lata ale nie sa blizniakami,a tego starszego brata myslalam ze dobrze znalam ale jednak nie dzisiaj sie wiele na jego temat dowiedzialam,I Od Dzis mam tylko 1 brata bo tam ten okazal sie wielkim bydlakiem ale i tak go kocham tylko dlaczego on jest takim swinka? Ale I Tak sie nie podlamuje bo jestem wesola dziewczyna zreguly ihihi
[ Dodano: 2008-07-30, 12:44 ]
miala przez pewien czas spokoj po wyjechali do Irlandii ale wrocili i mnie teraz wykanczaja.hmmmm...
Mam. Tylko siostrę. I o jedną za dużo ;p
Jest między nami tylko rok różnicy. Ona ma 17- ja 16. Ale jak byłyśmy małe to nie było wesoło ;p Co chwile biłyśmy się, kłóciłyśmy sie o coś. A teraz spokój. Ja nie wtrącam się do jej życia, a ona do mojego. I tak jest dobrze. Oczywiscie czasem się kłócimy, bo charaktery mamy całkiem inne ;) Ale nie jest źle.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Aniołek, siostrzyczko Ty moja =)=) to ja już nic nie muszę pisać o rodzeństwie, bo właśnie mnie wyprzedziłaś =)) i jak ktoś będzie chciał wiedzieć, to przeczyta sobie Twój post i wszystko jasne =)) a z tym dzieciństwem, to święta racja. Do teraz masz co poniektóre blizny po drapaniu ahahah ^^
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Buhehehehe.. Będę rozpaczać! Dobrze, że tylko tyle napisałam. Haah ^^
No właśnie. Mam blizny na ręce!! Po jej pazurach ;p A teraz to ją nawet na dyskotekę chce zabrać. ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie rozpaczaj kochana, ja Ci tu nie zaszkodzę. No i drapać też nie będę =)=) te czasy już minęły. Ale nie rób się takim aniołkiem Aniołku ^^ bo Ty też dałaś mi nieźle popalić w dzieciństwie... A na dyske chcesz mnie zabrać, bo tylko z Olką pojedziesz i Wam samym smutno będzie =)) HaaH ^^ a ja i tak nie pojadę, bo wole rockoteki =)=) tam przynajmniej można się wyszaleć =)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum