Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Różowy
Autor Wiadomość
nana 

24.44 Punktów
  Wysłany: 2008-08-07, 18:30   Różowy

Jakie macie zdanie na temat koloru różowego na ubraniach? Myślicie, że wyszedł z mody a może jest tandetny bo i z taką opinią się już spotkałam

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-08-07, 21:47   

Nie przeszkadza mi jak ktoś ma różową bluzkę/bluzę czy coś takiego, przeszkadza mi tylko jak ktoś jest cały na różowo ubrany, wtedy bolą mnie oczy i mnie to denerwuje, irytuje.

Wypadało by dopisać: ja osobiście nie ubieram nigdy nic różowego , nie lubię tego koloru. I kropka. ;-)
Ostatnio zmieniony przez Buka 2008-08-08, 15:29, w całości zmieniany 1 raz  
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

lisette 

18.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-07, 23:48   

wyszedł z mody? żartujesz chyba
ogólnie bardzo mi pasuje połączenie brudny róż + dużo brązu. w ogóle ładnie z brązowym wygląda.

chociaż nie jest to na pewno mój kolor numer jeden, to czasem owszem, jakiś miły akcent sobie dodam. a uprzedzenia typu "różowa = pusta = głupia" są trochę poniżej poziomu (:
ale owszem, ubranie się od stóp do głów w ten sam kolor nie jest w dobrym guście (chyba, że właśnie się bierze ślub, lub robi pogrzeb).

nana 

24.44 Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 09:16   

Racja lepiej z różem nie przesadzać. Z tym kolorem jak i z kazdym innym.

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 10:56   

Powiem tak, nie nawidzę różowego. Nigdy bym nie włożyła ubrania w takim kolorze.
Może jestem `poniżej poziomu`, ale kojarzy mi się z pustymi umalowanymi lalami ;-) Ale bez przesady, jedynie jak ktoś jest ubrany cały w tym kolorze. Jeden taki akcent nie zaszkodzi, bo jeszcze nie rzuca się tak w oczy.

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

nana 

24.44 Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 12:48   

Może się kojarzyć z głupotą czy z pustymi dzewczynami, bo róż pasuje ładnie do blondynek a wiadomo jakie są stereotypy na ich temat.. Ale brunetkom czy innym też pasuje, trzeba dobry odcień wybrać. Ale kwestia gustu jak kto lubi.

Marti250 
Dark girl

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 14:50   

Ja mysle ze rozowy kolor jest dla kazdego. przy czarnym stroju rozowy pasek i apaszka swietnie sie kaponuja. na przyklad.
ale jak jakas dziewczyna jest calutka rozowiutka(tak jak Sylwusia z "rozmowy w toku") to po prostu az mam odruch wymiotny. u mnie w szkole byla taka dziewczyna. nawet nie miala ladnej figury, wrecz przeciwnie, byla gruba. codziennie ubierala jasne dzinsy i reszta wszystko rozowe..(dobrze ze nie ubierala rozowych lateksowych spodni).. :D ale ogolnie rozowa bluzke albo jakis dodatek nawet czasem lubie wlozyc

XxJustaxX 

Otrzymał 1 piw(a)

14.64 Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 14:57   

Ja mam takie samo zdanie jak osoby powyżej. Różowy kolor sam w sobie jest ładny. Nawet ładnie wygląda, jeżeli potrafi się go ładnie dostosować =) Ale gdy widzę dziewczyny ubrane całe na różowo, to chyba nie muszę pisać co wtedy o nich myślę. Z pewnością to samo, co większość z Was. No i tak na sam koniec... nie ubieram nic co ma różowy kolorek. Uważam, że nie pasuje mi w różowym =)=) więc unikam tego koloru jak ognia =D
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...

Malwa 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-16, 17:02   

Różowy nie jest zły chociaż wole jasny niż ciemny. Czasami właśnie popstrzega się ,,różówki'' za puste i głupie,ale i one mogą być mądrę np. W takim filmie ,,Legalna blondynka ''

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2008-08-16, 17:23   

Ja niecierpię różowego..! Za bardzo się kojarzy z pustymi lalami, a zresztą jest taaki słodki... Nie, nie! To nie dla mnie! ;]

BlackSmile napisał/a:
Powiem tak, nie nawidzę różowego. Nigdy bym nie włożyła ubrania w takim kolorze.
Może jestem `poniżej poziomu`, ale kojarzy mi się z pustymi umalowanymi lalami ;-) Ale bez przesady, jedynie jak ktoś jest ubrany cały w tym kolorze. Jeden taki akcent nie zaszkodzi, bo jeszcze nie rzuca się tak w oczy.

No właśnie. :mrgreen:
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-08-16, 20:37   

Malwa napisał/a:
np. W takim filmie ,,Legalna blondynka ''

chyba nie sądzisz że ona nie była pusta? 8-)

kallientta 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-16, 22:02   

hmm.. w różowym ładnie wyglądają chyba niemowlaki słodki kolor dla słodziaków..

a gorzej od Dody w różowym to już nikt nie wyjdzie

DominiSiiA. [; 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-23, 18:03   

różowy jest w modzie, zresztą tak, jak inne neonowe kolory. latem szczególnie powinno się je nosić. (;

osobiście bardzo lubię różowy, noszę dość często, jeśli nie w ubiorze, to w różnego rodzaju dodatkach, i uważam, że jest tandetny tylko wtedy, kiedy ktoś nie prezentuje swoją osobą nic, poza ubiorem. [czyt. laska cała na różowo] (;

osuwari 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-24, 11:30   

nie lubię różowego jakoś tak mi nie podchodzi, a mam mdłości jak widze jakąś lale która ma wszystko różowe , jeżeli ktoś ma jakiś akcent różowego to mnie to nie przeszkadza ale sama wole inne kolory

heather. 
muzykoholiczna

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-25, 13:21   

Ogólnie nie lubię różowego,najbardziej oczojebnego,ale taki 'brudny' czy blady róż wyglada całkiem nieźle,np.z brązem.Byleby bez przesady.
Mam niewiele różowych ciuchów,chyba tylko jedną bluzkę.

Odpowiedz do tematu