mam napisać rozprawke ''przepis na godne życie przedstaw i uzasadnij wybór wartości z których powinno się ono składać''. min 4 wartości ( 2 na podstawie żródeł kultury 2 na podstawie własnych doświadczeć. na jutro ją mam
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
W takim razie może chociaż jakieś "proszę" by się przydało? A zresztą to Twoja praca, więc nie nasz interes. I radziłabym popracować nad ortografią....
I jak znam życie to będzie Twój jedyny udział na forum. Więc po co się fatygować??
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
polecam słownik ortograficzny
jeśli takowego nie posiadasz polecam w wersji elektronicznej: http://so.pwn.pl/
dysortografia to żadne usprawiedliwienie w erze komputerów i względnej wygody (:
To zróbmy tak -- zaproponuj swoje argumenty, a my Ci powiemy, czy jesteś na dobrym tropie. Odrobina własnego wkładu jest w cenie (:
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
jestem dysortograficzką więc prosze nie doczepiać się do mojej ortografi
Istnieje takie coś jak word, mozilla firefox, słownik ;)
Ale nie o tym jest temat ;]
Monika100 napisał/a:
min 4 wartości ( 2 na podstawie żródeł kultury 2 na podstawie własnych doświadczeć.
Po pierwsze. Jakich źródeł? Pewnie musieliście przerabiać jakieś teksty, że nauczycielka Wam zadała akurat takie zadanie.
Po drugie. Skąd my mamy znać Twoje doświadczenia? Nie znamy Cię.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum