ja lubię rurki, wolę je od spodni typu `dzwony` czy jak tam sie na nie mówi..
tez mam same ciemne lisette i WifeOfDevil mają rację, kolorowe są okropne
lubie kolorowe bluzki jak już ale spodnie..phi
Jezzzu! Ja nie cierpię rurek! One są ohydne... Po pierwsze wyglądałabym w nich jak balon (bo mam szerokie biodra), a po drugie nie lubię prostych spodni... Najgorsze jest to, że teraz wszędzie tylko rurki, ale poszerzane spodnie można dostać... wrrr... i w czym ja mam chodzić? ^^
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Już się skończyła moda na rurki. W sklepach można dostać `normalne` spodnie, na szczęście ;D
Aleś mnie teraz pocieszyła =)=) od razu humor mi się poprawił ^^ przynajmniej teraz z przyjemnością będę oglądać i kupować spodnie. A nie tylko rurki i rurki =))
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Zawsze znajdzie się sklep ze spodniami nie emo [sorry, ale właśnie z tym kojarzą mi się rurki i dlatego takowych nie posiadam]
Mi się z emo kojarzą tylko kolorowe rurki.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
a ja bardzo lubię rurki, i prawdę mówiąc, w mojej szafie tylko takie są. (; mam i żółte, i fioletowe, i nie uważam, by źle wyglądały, trzeba umieć je po prostu skomponować z innymi ciuchami mniej rażącymi. (;
_________________ '..to nie pinda na obcasach, z krwi i kości dziewczyna..'
nie mam rurek kiedyś chciałam kupić ale jak ubrałam to nie dość że sie w nich źle czułam to jeszcze brzydko wyglądałam.
Wifeofdevil ma racje te rurki żarówy są paskudne tak samo jak idzie osoba w rurkach której jej kompletnie nie pasują ale chodzi bo grunt że ma rurki heh licze na to ,że ta moda sie skończy na dobre
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
kiedyś jakoś niechętnie do nich podchodziłam, ale pewnego razu kupiłam jedne. Przymierzyłam i doszła do wniosku, że nawet nieźle w nich wyglądam Zbyt dużo ich nie mam bo tylko 2 pary :P
mam rurki czarne. Bo w takich to jeszcze się dobrze czuję. Ale w kolorowych rurkach bym się czuła głupio i bym się wstydziła gdzieś pokazać w tym, jak pajac jakiś.
Głupia moda na takie coś, kolorowe rurki wyjdą z mody to już nikt w tym nigdzie nie wyjdzie, bo wstyd, tylko pieniędzy szkoda.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Kolorowych rurek też za bardzo nie lubię. Jasne, jak się je dobrze skomponuje z jakimś innym ubraniem to nawet ładnie wyglądają. Ale to nie dla mnie. Tak jak Buka wyjdą z mody ( a może już wyszły, chyba tak bo widziałam przeceny już tych spodni?) i
Kolorowe? O taak! Najlepiej różowe ;p nie no, żartuje oczywiście. ;p
Nie podobają mi się ani zielone, ani czerwone, ani żółte spodnie.
Wolę zwykłe, proste spodnie.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
nie wiem, dlaczego wszyscy są tak do nich uprzedzeni.
Już Ci tłumaczę. Tobie może się nie podobać dziewczyna ubrana na czarno, a innym dziewczyna nosząca kolorowe rurki, to źle wygląda według niektórych, w tym mnie.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum