I te drugie jako¶ lepiej na mnie leża :) choć malo chodze w spodniach ale na jesien zaopatrzyć się trzeba :):)
Co do tych spodni nie mam do nich nic:) Dobrze się czuje :) tylko że ja jestem chudasek , mam szczupłe nożki i pupe więc jako tako wygl±dam.
Ale jaksprawych kolorów bym nie założyła te nowe mam czarne.
Ja tez planuje sobie kupić rurki gdyż ostatnio sprawiłam sobie buciki które ¶wietnie pasowałyby do takiego kroju spodni, lecz na razie poszukuje gdyż na mnie takie spodnie trudno znaleĽć aby były fajnie dopasowane.
Rurki s± fajne, ostatnio kupiłam kolejn± parę. Fajnie wygl±daj± w zestawieniu z butami na obcasie.
_________________ I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyj¶ć i przesiedzieć z kim¶ całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny.
Osobi¶cie nienawidzę rurek bo Ľle w nich wygl±dam a praktycznie w większo¶ci sklepów tj. House, Cropp czy Reporter i w wielu innych tylko takie znajduj± się spodnie. dyskryminacja tych troche grubszych i tych, którym takie spodobnie nie pasuj±. ale cóż moda to moda.
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
nataszka, ja większo¶ć spodni mam z Housa i wła¶nie jak się zaczęła moda na te rurki, to w tym jedynie sklepie mogłam sobie kupić normalne spodnie ^^
Jakby¶ pochodziła po sklepach, to na pewno znalazłaby¶ co innego niż rurki, to nie możliwe, żeby sprzedawali je wszędzie.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
powiem tak, w każdym housie s± inne ciuchy, a w mojej "dziurze" to już zupełnie.. i tam były tylko rurki.
owszem kupiłam sobie inne spodnie w takich normalnych sklepach u tzw prywaciarzy.
eee, w każdym 'housie' s± raczej takie same ciuchy. :P to jedna sieć przecież. :D
ja mam tam same rurki. ^^ uważam, że pasuj± mi ( 177cm wzrostu) i również jestem zdania, że najkorzystniej wygl±daj± one na wysokich, zgrabnych dziewczynach. najczę¶ciej noszę je wła¶nie do balerinek. podoba mi się to zestawienie. :D
eee, w każdym 'housie' s± raczej takie same ciuchy. :P to jedna sieć przecież. :D
w tym rzecz ze jednak tak nie jest. weĽmy przykład wrocław. bielany i galeria domikańska. kiedy¶ upatrzyłam sobie co¶ w housie w galerii ale nie bylam przekonana i po drodze do domu jednak zdecydowałam się i pojechali¶my na bielany do housa i było całkiem co innego.
a rurki jako spodnie ogólnie mi sie podobaj± ale tylko jak pasuj± do osoby, która je nosi. broń boże chłopak w rurkach blee..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum