Nio właśnie rurki są wymagającymi spodniami dlatego tez nie każdemu pasują>
Aby móc pozwolić sobie na taki strój to trzeba mieć ładne szczupłe długie nogi i zgrabna pupe:)
mama rurki, ale nie 'marchewy' czy jak to sie tam zwie, tylko zwykłe, proste spodnie. :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Mam w zasadzie takie 3 pary, w tym jedne czerwone, moje ulubione. Dzisiaj bylam w sklepach, bo chcialam sobie kupic 4 do kolekcji, ale nigdzie juz ich nie bylo ;/ jakos szybko minela moda na nie ;. szkoda :( tylko same widzialam te dzwonowate spodnie...
rurki pasują tylko dziewczynom o długich szczupłych nogach...
Nieprawda, nie mam ani długich, ani szczupłych, a nie wyglądam źle w moich rurkach ;) Wszystko zależy od odpowiedniego dobrania koloru i fasonu :)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie nie zdecydowanie nie;p Nie podobaja mi sie jakos;p A najbardziej mnie obrzydziło jak np Laska nosi rurki i te buty do baletu haha Nie w moim typie:)
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY SĄ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZĄ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważając na słowa,Jeśli chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
ja noszę rurki. są dobrze dopasowane, no a poza tym dobrze w nich wyglądam i dobrze się czuję. ogólnie uważam, że to bardzo kobiece spodnie. i do balerinek pasują -- jak najbardziej -- ale tylko te zwężane u dołu, nie te całkiem proste.
a i wszystkie moje są ciemne (granatowe), okropnie nie podobają mi się jaskrawe rurki np. czerwone, turkusowe, żółte, okropne są.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
okropnie nie podobają mi się jaskrawe rurki np. czerwone, turkusowe, żółte, okropne są.
Mi też nie. Te kolorowe są takie... emo -,-
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Mysle , że rurki pasują większości osób ja też nie mam szczupłych i długich nóg ale chodze w rurkach- najważniejsze jest przecież żeby było nam wygodnie...
_________________ W życiu ważne jest to co osiągnąłeś...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum