Szymon jestem, miło mi :PP Mam 15 lat, mieszkam niedaleko wa-wy ;]
Hmm, co by tu o sobie napisac... juz wiem! ^^
Interesuje się astronomi±, ezoteryk±, iluzj± i muzyk±, niedługo będę zaczynał naukę gry na gitarce :PP Aktualnie walczę o swoje prawa <w pozytywnym tego słowa znaczeniu ^^> i można powiedzieć hobbystycznie zajmuję się iluzj±. To tyle :PP Jakie¶ pytania? ;P Chętnie odpowiem ;> ;PP Do miłego! :) ;))
Hmm. Różnej :P Każdego gatunku po trochu, troche techno, rapu, disco polo nawet ;)
Cytat:
w sensie "zbuntowany nastolatek" czy co¶ innego (?)
Ekhm. Niezupełnie.
Dokładnie mi chodzi o prawa dziecka i UCZNIA. A dokładniej o NIELEGALNE PRACE DOMOWE. Dalej chyba nie muszę tłumaczyć :P
Cytat:
czyli że np. LD, OOBE i te sprawy? A czy kiedy¶ przeżyłe¶ co¶ takiego?;P
Witam ładnie;)
Tak, własnie to :P Kulki PSI, PK, Synchronizacja Półkul itp :PP Czy przeżyłem? Miałem kilka LD, ze dwa udane OOBE, parę razy wydaje mi się że zrobiłem PSI Balla... ogólnie to jestem jeszcze na etapie ekhm, rozwoju ;] Prócz tego dochodz± jeszcze duchy, UFO itp. :)
Cytat:
qmpel.hay napisał/a:
i można powiedzieć hobbystycznie zajmuję się iluzj±.
Czyli?
Witam Cię Szymonie
No prezentuję sztuczki magiczne ;) Mam parę filmików na kompie, może kiedy¶ wstawię na YT, to się pochwalę ;))
Tak, własnie to :P Kulki PSI, PK, Synchronizacja Półkul itp :PP Czy przeżyłem? Miałem kilka LD, ze dwa udane OOBE, parę razy wydaje mi się że zrobiłem PSI Balla... ogólnie to jestem jeszcze na etapie ekhm, rozwoju ;] Prócz tego dochodz± jeszcze duchy, UFO itp. :)
Może jak będziesz chciał, to załóż temat z tymi wszytskimi PSI, PK, LD, OOBE, bo nie każdy wie, oczym tu mówisz [np. ja]
qmpel.hay napisał/a:
Mam parę filmików na kompie, może kiedy¶ wstawię na YT, to się pochwalę ;))
Chętnie zobaczymy ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Może jak będziesz chciał, to załóż temat z tymi wszytskimi PSI, PK, LD, OOBE, bo nie każdy wie, oczym tu mówisz [np. ja]
mógłby zakładać takie tematy, bo to fajna sprawa;) Ja trochę o LD i OOBE kiedy¶ czytałam, kiedy¶ o uszy mi się obiły te "kulki" i co¶ jeszcze co się dziwnie nazywało, chyba czakry (?)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum