Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Samookaleczenia
Autor Wiadomość
Angel Night 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-11, 14:56   

Nie wiem po co się ciąć, nie wiem jaki w tym sens. Może tacy ludzie muszą się jakoś wyładować, a jak nie mają na kim to najłatwiej na sobie? Możliwe.
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

Arvelia 
Beauty

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-12, 23:07   

Powiem tak...

Jest to sprawa psychologii. Osoby, które dobrowolnie i osobiście zadają sobie ból mają poważny problem z psychiką. Powodów jest tyle ile osób przy żyletce.

Angel Night 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-16, 13:21   

Wiadomo, osoby bez problemów nie okaleczłyby się przecież. Nigdy nie spotkałam człowieka, który się ciął.

Aniołek 
Optymistka^^

Buziaki: 1/4

1.50 Punktów
Wysłany: 2008-07-16, 14:44   

Angel Night napisał/a:
Wiadomo, osoby bez problemów nie okaleczłyby się przecież.

Jak to nie. Dla szpanu ludzie są w stanie dużo zrobić ;)
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-07-16, 17:09   

Angel Night napisał/a:
Wiadomo, osoby bez problemów nie okaleczłyby się przecież.

Taaa.. tylko że ludzie sami sobie problemów szukają, i z błahych spraw robią jakieś bardzo poważne. Dla tych nastolatek/ nastolatków itp problemem jest to że np krzywo ktoś na nich spojrzał.
Nie oszukujmy się młode osoby tną się dla szpanu.

Dejvid 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-24, 13:46   

Jak dla mnie idiotyzm ;]

prosze pisać bardziej rozbudowane posty albo odstąpić od wypowiadania się - bo ten nic nam nie mówi/ buziak
Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz (S775) BOX z Płytą Główną Asus P5B Intel P965 | 2x 1GB Kingston DDR2 800Mhz | Radeon 2600 Pro HIS 512MB DDR2 128bit PCI-e 2xDVI & TV iSilenceIII (Zalman) | Zasilacz: Chieftec 400W | Myszka: A4Tech BW-5UP

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-07-24, 18:15   

Dejvid napisał/a:
Jak dla mnie idiotyzm ;]

i kolejny temat w którym piszesz posta który nic do tematu nie wnosi. Czyżbyś nabijał sobie posty? 8-)

DlaCiebiePani 
HS LOVER

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-31, 12:27   

Takie osoby które sie samookaleczaja najwidoczniej nie wiedza jak wyrazic swoje EMOcje ... ,ale co poradzisz ... ogólnie kiedys w wieku 13-lat sama sie pociełam wtedy nie było jeszcze emo.. po prostu chciałam zobaczyc jak to jest czy naprawde to pomaga.. eh no i niestety zostały mi tylko jakies blizny które naszczescie juz zniknęly.. i dla mnie to jest smieszne ,ale jak ktos chce niech się tnie prosze bardzo tylko pozniej zobaczy efekty... ;-)
Lepiej milczenie zachowaj...

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2008-07-31, 13:16   

No tak, cięcie się jest teraz modne :roll: . Emo jest teraz modne :roll: Ok, masz problemy, nie wytrzymujesz psychicznie, tniesz się... Ale tak bez powodu, dla szpanu?! To jest bez sensu. :roll:
,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

osuwari 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-31, 13:46   

Mnie denerwują takie osoby mam kilka koleżanek które uważają żę jak sie stanie jakaś przykrość to odrazu uważają że nie mają po co żyć. Ja nigdy nie będę sie ciąć nawet jak sie stanie największa przykrość , pozatym coraz więcej osób sie tnie bo taki jest stereotyp no i każdy chce być EMO . Ludzie świat nie kręci sie tylko wokół mody i szpanu ,stało sie coś okropnego idź dalej ew szukaj pomocy u przyjaciół czy w rodzinie

DlaCiebiePani 
HS LOVER

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-31, 16:03   

osuwari napisał/a:
mam kilka koleżanek które uważają żę jak sie stanie jakaś
i one pewnie maja od 13-16 lat... ;p

osuwari napisał/a:
bo taki jest stereotyp no i każdy chce być EMO
uwierz mi nie każdy:) Ja bym wszystkie emowiska powymiatała z ziemi..

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

46.75 Punktów
Wysłany: 2008-07-31, 16:11   

osuwari napisał/a:
każdy chce być EMO .

oj bardzo źle to ujęłaś, chyba nie chcesz żebyśmy się na ciebie obrazili ;-) napisałaś tak jakby marzeniem każdego człowieka było zostanie emo :-P uzajmy to za twoją pomyłkę.
Wierz mi, ja nie chcę być emo! :-P

osuwari 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-07-31, 16:44   

ja też nie ale zobacz se inne fora internetowe profile na fotka.pl i te takie to tam gdzie nie spojrzeć EMO normalnie jak bym mogła to bym to wszystko na Księżyc wywaliła.Zresztą te panny co tak myślą to ja omijam szeroki łukiem ;-)

Aniołek 
Optymistka^^

Buziaki: 1/4

1.50 Punktów
Wysłany: 2008-08-01, 15:11   

Za przeproszeniem zaczynacie pieprzyć głupoty.
Skończcie już z tym Emo, bo to już nudne się robi. Przyszła moda, za 5 lat ludzie znowu zapomną co to było to cale Emo. A ciąć ludzie się nadal będą.
Nie każdy człowiek co się tnie jest EMO. Dużo ludzi tnie się dla szpanu, bo koleżanki tak robią. Ale są też tacy, co tłumaczą to tym, że zrobili to pod wpływem chwili, że przyniosło im to ulgę (ale tego tym bardziej nei rozumiem).
osuwari napisał/a:
pozatym coraz więcej osób sie tnie bo taki jest stereotyp no i każdy chce być EMO .

jasne. Każda dziewczyna chce się stać Emogirl, a chłopak Emoboy. I dlatego wszyscy się z nich naśmiewają. Taak. Masz racje.
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”

DlaCiebiePani 
HS LOVER

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-01, 16:36   

Aniołek napisał/a:
Każda dziewczyna chce się stać Emogirl, a chłopak Emoboy. I dlatego wszyscy się z nich naśmiewają. Taak. Masz racje
no to jak Ty chcesz to luzik... z tych ludzi nie da sie nie smiac a zreszta mało sie smiac a zal mi ich
w zyciu mi nie wyszło to ide sie pociac albo zabic..
A wracajac do tematu to wiadomo ,ze nie tylko oni to robia a zwkli ludzie tez choc mysle ,ze nikt normalny nie tnie sie jak ma problem chyba ,ze jakies małolaty co mysla ,ze da im to ulge..

Odpowiedz do tematu