Stare Dobre Małżeństwo czyli w skrócie SDM :) Zespół, którego znają wszyscy fani poezji śpiewanej. Co o nich sadzicie? Podobają wam się ich piosenki?? Byliście na koncercie?? Podzielcie się wrażeniami ;)
Ja zacznę :) uwielbiam ten zespół! słucham go i gram ich piosenki na gitarze od ponad 12 lat! byłam na kilku koncertach i polecam wszystkim ich twórczość do relaksu i szalonej zabawy:D
_________________ ...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam....
Lubię sobie czasem posłuchać tego zespołu (;
Na ich koncert nigdy nie miałam okazji pójść, a niektóre (jak nie wszystkie ;p) piosenki mają świetne. Uwielbiam `Czarny blues o 4 nad ranem`, `Majka` i `Z nim będziesz szczęśliwsza - genialne utwory (;
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Klasyka. Bardzo, bardzo lubię. Byłam na ich koncercie, grali u nas, weszłam za darmo i mogłam sobie miejsce wybrać^^ (musiałam się pochwalić:P) Było przecudownie. Trudno nie znać takich piosenek jak choćby "Czarny blues o czwartej nad ranem" czy "Kim właściwie była ta piękna pani?". Uwielbiam wiele ich piosenek, większość jest cudowna.
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum