Witam Wszystkich Jestem Dorota , pochodze z Podlasia. Aktualnie odpoczywam :D , poza tym ucze sie w technikum odziezowym :). Kocham muzyke elektroniczna . Lubie tez fora:D i te własnie znalazłam przypadkowo.;) No i to Tyle.;]
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY SĄ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZĄ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważając na słowa,Jeśli chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Dużo ciekawych tematów macie więc myśle ,że będę sie dobrze bawić. :)
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważając na słowa,Jeśli chcesz mnie skrytykować,
Ile masz lat?
I skąd się wziął twój nick, czemu taki?
Mam 17 lat. A skad taki nick? ;] Z głowy:)
Nie pamiętam tego,
A dlaczego inny a nie taki?:P Nie no nie wiem po prostu tak wyszło i taki mi sie podoba:)
Nie pamiętam tego,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum