Przepraszam, ale nie będziesz mi pisać co mam robić ;)
lena1414 napisał/a:
To forum chyba po to istnieje aby wyrażać swoje zdanie w owych kwestiach i nie tylko. Chyba jak każdy człowiek, mamy prawo wyrażać swoją opinię.
No jasna po to jest forum. Ale po co pisać, że osoby uprawiające seks bez zobowiązań są tępi, głupi i nic nie mogą w życiu osiągnąć?
lena1414 napisał/a:
Najczęściej nie biorą one odpowiedzialności za siebie i bawią się sexem jak małe dzieci.
I Wy macie zamiar brać za nie odpowiedzialność?
lena1414 napisał/a:
Chcialabym poprostu, żeby Ci 'rozrywkowi' ludzie najpierw mysleli a dopiero później robili.
A nie bierzesz pod uwagę tego, że oni pomyśleli przed tą `rozrywką` jak mówisz? I doskonale wiedzą, co i z kim robią?
Ja nikomu pisać nie zakazuje. Przeciwnie. Piszcie jak najwięcej. Ale zrozumcie, że każdy może robić co mu się podoba. I wchodzenie z butami w czyjeś życie nie jest dobre.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Niektórzy piszą o tych osobach same brzydkie epitety.
a ktoś coś brzydkiego napisał? (przez nie uwagę mogłam przeoczyć)
I choćby nie wiem co, to złe zdanie o tym co ktoś robi nie jest wtrącaniem się w jego życie. Wtrącaniem się było by podejkście o takiej osoby wypytywanie o wszystkko albo powiedzenie "nie rób tak".
Według niektórych tu osób osoby słuchające "techna" są ble fuu i w ogóle. To co w takim razie to też jest wtrącanie się w ich życie?
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja mam podobne zdanie jak BlackSmile.
No bo przecież jak ktoś idzie z drugą osobą do łóżka to chyba wie co robi, no chyba, że jest chory umysłowo, albo jest ofiarą gwałtu.
Ale jeśli uprawiamy z kimś seks no to przecież to zależy tylko od nas, w każdej chwili można się wycofać :)
Ja nie mam nic przeciwko.
Jeśli ktoś chce, nie boi się odpowiedzialności, to proszę bardzo.
Dla mnie jak na razie współżycie idzie w parze z miłością, no ale nie wiadomo jak tam będzie później, za jakieś 15 lat.
Każdy ma swój mózg i wie co robi.
Mnie jest zupełnie obojętne kto z kim uprawia seks.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum