Ostatnio tylko siatka na wf-ie cały czas, już mi się przez to na moim kochanym przedmiocie ćwiczyć nie chce.
Ja nie dość, że marudzę na każdej lekcji, żeby była siata (i zwykle jest ), to jeszcze 2 razy w tygodniu chodzę dodatkowo na halę pograć
shannon napisał/a:
Oglądać to też lubię.
Ale tylko mężczyzn :)
Tak jak ja. Kibicujesz jakiemuś klubowi? ;>
shannon napisał/a:
Obejrzałam każdy ich każdy mecz z Igrzysk Olimpijskich w Pekinie^^
A ja nie widziałam pierwszych dwóch bo byłam na wakacjach :/
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Czy kibicuję jakiemuś klubowi??
Eee. Ja w ogóle nie odróżniam tych klubów, tzn ja znam tylko ten gdzie jest Wlazły.
xD Ale nie myślcie, że to dla Niego oglądałam te wszystkie mecze na Igrzyskach ^^
To dla Kadziewicza <3
Jest booski ^^
Dla Niego stawałam gdzieś o 6 rano ^^
Ja w ogóle nie odróżniam tych klubów, tzn ja znam tylko ten gdzie jest Wlazły.
Znasz, tzn. wiesz, jak się nazywa, kto w nim gra i kto jest trenerem? Bo po wyższej wypowiedzi wnioskuję, że nawet nie wiesz, jak on się nazywa :]
shannon napisał/a:
To dla Kadziewicza <3
Jest booski ^^
Mam nadzieję, że mówisz o poziomie gry a nie o urodzie...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Chyba mogę oglądać dlatego bo mi się podoba wizualnie :]
Możesz, nikt Ci nie zabroni, ale dla mnie to zupełnie bezsensowne.
Na żywo to być go zobaczyła, jakbyś była osobiście na meczu. Poprawniejsze by było sformułowanie: ,,na meczu na żywo" :]
I wstajesz o 6 rano tylko po to, żeby zobaczyć Kadziewicza? Lol, nie komentuję :]
Tak, właśnie po to wstawałam o 6 rano :]
Robiłam jeszcze innych rzeczy o których tutaj nie napisze, bo gdybyś je przeczytała to zapewne dostałabyś jakichś palpitacji :]
shannon napisał/a:
To dla Kadziewicza <3
Jest booski ^^
Mam nadzieję, że mówisz o poziomie gry a nie o urodzie...
Nigdy nie oglądałam meczów po to, żeby popatrzeć na boskie ciała sportowców.
Dobra, może w jednym wypadku, gdy mój Miły gra bez koszulki w kosza albo piłkę nożna (:), ale ogólnie nie rozumiem jak dziewczyny mówią "będę oglądać ten mecz, bo ON(tu występuje imię i nazwisko) tam gra", przy czym nie wiedzą jaka drużyna gra, z kim i w jakiej lidze.
Osobiście siatkówki nie lubię. U nas na wf siatkówka jest dość biernym sportem. Wygląda to mniej więcej tak. Wszyscy stoją na określonych pozycjach, piłka leeci. Jak spadnie w stronę gdzie stoi jakaś dziewczyna to jest szansa że odbije, a jak nie to piłka spadła i trudno. Kibicować kibicuje, reprezentacji siatkówki naszej klasy, którzy wbrew pozorom mają naprawdę dobry poziom (ciekawe czemu ujawniają to tylko na meczach miedzyklasowych, a nigdy na wf)
Wygląda to mniej więcej tak. Wszyscy stoją na określonych pozycjach, piłka leeci. Jak spadnie w stronę gdzie stoi jakaś dziewczyna to jest szansa że odbije, a jak nie to piłka spadła i trudno. Kibicować kibicuje, reprezentacji siatkówki naszej klasy, którzy wbrew pozorom mają naprawdę dobry poziom (ciekawe czemu ujawniają to tylko na meczach miedzyklasowych, a nigdy na wf)
Mam dokładnie tak samo. Przez kilkanaście lat w siatkę nie graliśmy, bo tak to wyglądało. Ale jak dziewczyny z mojej klasy grają teraz zawody międzyklasowe, to o dziwo świetnie im to idzie ;)
Przyznam, jest wiele przystojnych siatkarzy [w końcu to sportowcy], ale żebym oglądała mecz, który mnie w ogóle nie interesuję, tylko dla gapienia się w jakieś ciało, to przesada. Musiałabym być chyba poważnie chora.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
No widzisz.
Jakie masz szczęście, że nie jesteś aż tak,,chora'' jak ja ^^
Ja się strasznie ciesze, że nie jestem taka jak Ty. :]
Wtedy przesypiałabym każdą godzinę 6 rano w wakacje a tak to sobie wstawałam robiłam kawę i z niezwykłym podnieceniem włączałam telewizor
No właśnie o to chodzi.
Według Ciebie to głupota, dlatego nie postępujesz tak, ale ja myślę zupełnie inaczej ^^
Dlatego oglądałam te mecze, mimo że nienawidzę siatki tylko dla tego żebym mogła patrzeć na Kadziewicza.
Gdyby to dla mnie była głupota to zapewne nie robiłabym tego :)
P.S.Każdy jest jedyny w swoim rodzaju :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum