Na www.sport.onet.pl jest ankieta Wlazły vs Radwańska.
Wlazły nieładnie przegrywa, jak chcecie to zagłosujcie
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Cóż, ja niestety nie ogl±dam i nie kibicuję, ale gdy się tylko ociepli to gram :)
Szczerze wolę siatkówkę od np. piłki nożnej ( co¶ mi nie podchodzi :P ).
Gra kto¶ może w jaki¶ klubach lub ma jakie¶ osi±gnięcia zwi±zane z siatkówk± ? ;>
_________________ Bo najważniejsze w życiu to i¶ć dalej...
Cóż, ja osi±gnięć żadnych nie mam ani nie trenuję, ale pograć w siatkę tak rekreacyjnie to owszem, lubię. ^^ Na WFie praktycznie przez cał± trzeci± klasę gimnazjum nic innego nie robili¶my, ale teraz niestety rzadko gramy (na małej sali kiepskie warunki, tam nawet mi przy serwach zdarza się wybić piłkę na aut, a duża jest podzielona na trzy mniejsze i nie da się rozwiesić siatki, więc... ). Muszę przyznać, że mi tego brakuje.
A je¶li chodzi o kibicowanie, to nie jestem jak±¶ wielk± fank±, ale meczyk czasami chętnie obejrzę.
Ja siatkówkę uwielbiam, można powiedzieć, że to jest takie moje małe uzależnienie. Trenuje od 3 czy 4 kl. podstawówki, fakt faktem teraz w LO mniej, ale również. Gram na lewym ataku ;) Ogólnie to osi±gnięć mam wiele, m. in. wojewódzkie 3 m-ce. W klubie też gram oczywi¶cie. I nie żałuję, że trenuje, bo to wiele daje. A mecze także lubię ogl±dać. ;)
A ja sobie siedzę i czekam na mecz L¦ siatkarzy
I jestem dumna z Finlandii, która w potyczce z Brazyli± spisała się lepiej od Polaków
Tak wła¶ciwie to nie wiem, po co to piszę, bo i tak już tu chyba nikt nie zagl±da
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
I jestem dumna z Finlandii, która w potyczce z Brazyli± spisała się lepiej od Polaków
Oj, bo Finlandia ma teraz bardzo dobry skład (ehh ten Mikko Oivanen:)) A Polska ma całkowicie nowy (Ignaczak, B±kiewicz i Grzyb może nie:P), ¶rednia wieku chyba ledwo ponad 20, no co mogli porobić?:P
Ale też bardzo lubię Finlandię i się cieszę że dobrze sobie radzili (byle tylko z nami nie szło im tak dobrze:P)
A dzi¶ mam nadzieję że wyjdzie Łomacz zamiast Woickiego, bo tego drugiego to ja ¶cierpieć w tej reprezentacji nie mogę...
Cały czas nie mogę zrozumieć co on tutaj robi... i dlaczego nie ma Żygadły! No ale to tak się wyżaliłam, bo i tak tego nikt pewnie nie przeczyta :P
A gdyby tak do naszej grupy zamiast Wenezueli dać Serbię to byłaby to grupa z wszystkimi moimi ulubionymi drużynami:P
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
A dzi¶ mam nadzieję że wyjdzie Łomacz zamiast Woickiego, bo tego drugiego to ja ¶cierpieć w tej reprezentacji nie mogę...
To ja z kolei Łomacza nie lubię
Bramka napisał/a:
No ale to tak się wyżaliłam, bo i tak tego nikt pewnie nie przeczyta :P
A jednak
Ciekawe, jak z Brazyli± pójdzie dwa kolejne razy...
Ciekawe, jak z Brazyli± pójdzie dwa kolejne razy...
No mam nadzieję że Zagumny wyjdzie, i Kadziewicz też będzie za Nowakowskiego :P
A kibicować trzeba i mam nadzieję że jakie¶ punkty jednak zdobęd±... :P
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
uwielbiam grać w siatę:) choć ostatnio mam małe problemosy ze stawem skokowym i za bardzo nie mogę:( a mecze ogl±dam jak tylko mam czas, a mam go nie za dużo więc tylko ważniejszym rozgrywkom towarzysze :)
_________________ ...żyj z całych sił i u¶miechaj się do ludzi bo nie jeste¶ sam....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum