Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesi±ca i zdob±dĽ cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Buka
2008-11-15, 19:16
Siatkówka.
Autor Wiadomo¶ć
Nesquik 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-12-02, 17:57   

Komu kibicuje wiadomo Polsce ale nie gram raczej ogl±dam
Wyślij buziaka autorowi tego posta

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2009-01-05, 17:44   

Na www.sport.onet.pl jest ankieta Wlazły vs Radwańska.
Wlazły nieładnie przegrywa, jak chcecie to zagłosujcie ;-)
,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

ShadowDG 
Z u¶miechem ;D

Sk±d: D±browa Górnicza

12.00 Punktów
Wysłany: 2009-03-22, 15:50   

Cóż, ja niestety nie ogl±dam i nie kibicuję, ale gdy się tylko ociepli to gram :)
Szczerze wolę siatkówkę od np. piłki nożnej ( co¶ mi nie podchodzi :P ).
Gra kto¶ może w jaki¶ klubach lub ma jakie¶ osi±gnięcia zwi±zane z siatkówk± ? ;>

biedroneczka 

32.09 Punktów
Wysłany: 2009-04-01, 21:52   

Cóż, ja osi±gnięć żadnych nie mam ani nie trenuję, ale pograć w siatkę tak rekreacyjnie to owszem, lubię. ^^ Na WFie praktycznie przez cał± trzeci± klasę gimnazjum nic innego nie robili¶my, ale teraz niestety rzadko gramy (na małej sali kiepskie warunki, tam nawet mi przy serwach zdarza się wybić piłkę na aut, a duża jest podzielona na trzy mniejsze i nie da się rozwiesić siatki, więc... :roll: ). Muszę przyznać, że mi tego brakuje. :-P
A je¶li chodzi o kibicowanie, to nie jestem jak±¶ wielk± fank±, ale meczyk czasami chętnie obejrzę. ;-)

mademoiselle 

Sk±d: lbn

3.36 Punktów
Wysłany: 2009-04-12, 18:54   

Ja siatkówkę uwielbiam, można powiedzieć, że to jest takie moje małe uzależnienie. Trenuje od 3 czy 4 kl. podstawówki, fakt faktem teraz w LO mniej, ale również. Gram na lewym ataku ;) Ogólnie to osi±gnięć mam wiele, m. in. wojewódzkie 3 m-ce. W klubie też gram oczywi¶cie. I nie żałuję, że trenuje, bo to wiele daje. A mecze także lubię ogl±dać. ;)

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2009-06-19, 23:52   

A ja sobie siedzę i czekam na mecz L¦ siatkarzy :mrgreen:
I jestem dumna z Finlandii, która w potyczce z Brazyli± spisała się lepiej od Polaków :-P

Tak wła¶ciwie to nie wiem, po co to piszę, bo i tak już tu chyba nikt nie zagl±da :->
,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose :mrgreen:

Bramka 

Sk±d: Psycholandia

52.17 Punktów
Wysłany: 2009-06-21, 18:30   

WifeOfDevil napisał/a:
A ja sobie siedzę i czekam na mecz L¦ siatkarzy :mrgreen:

Też czekałam:D Teraz czekam na drugi mecz:P
WifeOfDevil napisał/a:
I jestem dumna z Finlandii, która w potyczce z Brazyli± spisała się lepiej od Polaków :-P

Oj, bo Finlandia ma teraz bardzo dobry skład (ehh ten Mikko Oivanen:)) A Polska ma całkowicie nowy (Ignaczak, B±kiewicz i Grzyb może nie:P), ¶rednia wieku chyba ledwo ponad 20, no co mogli porobić?:P
Ale też bardzo lubię Finlandię i się cieszę że dobrze sobie radzili (byle tylko z nami nie szło im tak dobrze:P)

A dzi¶ mam nadzieję że wyjdzie Łomacz zamiast Woickiego, bo tego drugiego to ja ¶cierpieć w tej reprezentacji nie mogę...
Cały czas nie mogę zrozumieć co on tutaj robi... i dlaczego nie ma Żygadły! No ale to tak się wyżaliłam, bo i tak tego nikt pewnie nie przeczyta :P

A gdyby tak do naszej grupy zamiast Wenezueli dać Serbię to byłaby to grupa z wszystkimi moimi ulubionymi drużynami:P

WifeOfDevil 
\m/

Otrzymał 1 piw(a)

57.08 Punktów
Wysłany: 2009-06-22, 21:43   

Bramka napisał/a:
A dzi¶ mam nadzieję że wyjdzie Łomacz zamiast Woickiego, bo tego drugiego to ja ¶cierpieć w tej reprezentacji nie mogę...

To ja z kolei Łomacza nie lubię :-P
Bramka napisał/a:
No ale to tak się wyżaliłam, bo i tak tego nikt pewnie nie przeczyta :P

A jednak :mrgreen:

Ciekawe, jak z Brazyli± pójdzie dwa kolejne razy...

Bramka 

Sk±d: Psycholandia

52.17 Punktów
Wysłany: 2009-06-23, 11:54   

WifeOfDevil napisał/a:
To ja z kolei Łomacza nie lubię :-P

Młody jest, wyrobi się:D

WifeOfDevil napisał/a:
Ciekawe, jak z Brazyli± pójdzie dwa kolejne razy...

No mam nadzieję że Zagumny wyjdzie, i Kadziewicz też będzie za Nowakowskiego :P
A kibicować trzeba i mam nadzieję że jakie¶ punkty jednak zdobęd±... :P

kermit 

Sk±d: Warszawa

23.25 Punktów
Wysłany: 2009-09-15, 14:31   

uwielbiam grać w siatę:) choć ostatnio mam małe problemosy ze stawem skokowym i za bardzo nie mogę:( a mecze ogl±dam jak tylko mam czas, a mam go nie za dużo więc tylko ważniejszym rozgrywkom towarzysze :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu