Interesujecie się siatkówką?
Oglądacie/uprawiacie?
Jeśli oglądacie, to wolicie męską czy żeńską?
Jakim drużynom kibicujecie?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Grać uwielbiam, ale za oglądaniem nie przepadam.
Rzadko kiedy mam w ogóle czas by cokolwiek oglądnąć w telewizji. A jak już oglądam to zdecydowanie wolę męską.
Nie kibicuję nikomu - bo sie nie interesuje.
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Uwielbiam siatkówkę, ale przede wszystkim kocham w nią grać.
Oglądam tylko wtedy, gdy gra nasza reprezentacja, ale często się denerwuję, bo nie dają z siebie 100%
Ja uwielbiam oglądać. Ale tylko męską. Kibicuję Skrze Bełchatów
Grać też lubię, ale jestem mała i bardzo przeciętnie mi to idzie...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
A teraz nawet pograć na w-f sobie nie mogę ;p Przez ukochaną kosteczkę. pff..
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie powiem lubię siatkówkę, ale aż tak to za nią nie przepadam :P Często gramy w tą grę właśnie na w-f :P, a oglądam tylko jak są ważne mecze i znajdę odrobione wolnego czasu:)
_________________ Jestem idiotą że to co mam przy sobie najpiękniejsze trace coraz bardziej odsówa ona sie...
Dziś był mecz AZS Częstochowy z Jastrzębskim Węglem. Wygrał AZS, z czego bardzo się cieszę. Oglądał ktoś?
Jeszcze na temat meczów: ubolewam, bo nie mogę oglądać meczów Ligi Mistrzów, bo są tylko na Polsacie Sport. Jedno wielkie chamstwo. Nie mogę obejrzeć bo mam Cyfrę +, a nie Cyfrowy Polsat
Z innej beczki. Jak myślicie, kto zostanie trenerem naszych Reprezentacji? ;>
Dziś był mecz AZS Częstochowy z Jastrzębskim Węglem. Wygrał AZS, z czego bardzo się cieszę. Oglądał ktoś?
Niestety nie oglądałem, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym zwycięstwem, bo Jastrzębski ma pakę dzięki której może powalczyć o mistrzostwo kraju, a niestety Częstochowie się zespół posypał :(
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Ja nie gram.
Gdzieś tam już pisałam, ze się boję piłki xD
W gimnazjum grałam, ale jak tylko piłka leciała w moją stronę to biegłam na drugi koniec boiska ^^
Nie wiem czemu tak mam.
Po prostu się boje :D
Na szczęście teraz jestem w Liceum i wpadłam na szalenie inteligentny pomysł i powiedziałam babce od włefu że nie mogę grać w siatkę bo gram na fortepianie i się boje, że coś mi się stanie z palcami ^^
Na szczęście uwierzyła i jak dziewczyny grają to ja sobie biegam dookoła sali :D
Nie lubię siatkówki, okropna gra
Ostatnio tylko siatka na wf-ie cały czas, już mi się przez to na moim kochanym przedmiocie ćwiczyć nie chce.
A moja niechęć do tej gry pewnie wynika z tego, że przez całą podstawówkę i gimnazjum nie grałyśmy w siatkę prawie w ogóle. Kocham kosza, ale nie... siatka musi być najważniejsza...
Uff... wygadałam się
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja uwielbiam siatkówkę. Gram kiedy mogę i oglądam namiętnie w tv.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Uwielbiam uwielbiam Jak dla mnie najpiękniejszy sport ciagle sie cos dzieje, zwroty akcji, niesamowite emocje, przystojni siatkarze...
Od parku lat oglądam, zdecydowanie wolę w wykonaniu męskim, jest ciekawsza i efektowniejsza. Oglądam zarówno reprezentacje, PLS (teraz juz chyba PlusLiga), wszystkie puchary, w wykonaniu kobiet też, ale plusligi kobiet juz nie
a kibicuję drużynie AZS Olsztyn
grac też lubie, nawet bardzo, ale nie tak jak oglądać
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum