Hey, siema, elo czy jak wolicie :P
Jako nowy chciałbym się przedstawić, no więc tak :
Mam na imię Adrian ( nazwisko chyba niepotrzebne ;> ), mam 15 lat ( idzie 16 rok ) a z wyglądu to brunet o brązowych oczach i 175 cm wzrostu ;)
Interesuję się sportem, szczególnie lubię grać w siatkówkę no i oczywiście informatyka i wszystko związane z komputerem ( oczywiście gry i internet :) ).
Jeżeli chcielibyście porozmawiać czy lepiej mnie poznać piszcie :
gg - 4045629
email - Adeczek93@interia.pl
Pozdrawiam was ^^
_________________ Bo najważniejsze w życiu to iść dalej...
Szczerze powiedziawszy, wolę grać ze znajomymi niż siedzieć przed telewizorem ^^
Ale niedaleko mojej szkoły jest hala sportowa, jakoś w 1 klasie gimnazjum oglądaliśmy mecz Polska - ... ( nie mogę skojarzyć państwa ), w każdym bądź razie wrażenie niesamowite :D
Witamy Cię serdecznie w naszych skromnych progach
Pisz często i mądrze i nie ucieknij od nas
ShadowDG napisał/a:
Interesuję się sportem, szczególnie lubię grać w siatkówkę
Też już Cię lubię
A jakiej muzyki słuchasz? (podstawowe pytanie zadawane nowemu użytkownikowi na tym forum )
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Raczej słucham radia ( Eska może być ;) ) czyli raczej pop ;]
Ale hip-hop też może być ^^
U mnie w klasie chłopacy słuchają metalu... Szczerze mówiąc dla mnie to jakiś "jazgot", co to w ogóle jest !? xD
Jeśli słuchacie to ja oczywiście rozumiem, ale mi taka muzyka nie pasuje :]
Raczej słucham radia ( Eska może być ;) ) czyli raczej pop ;]
Ale hip-hop też może być ^^
U mnie w klasie chłopacy słuchają metalu... Szczerze mówiąc dla mnie to jakiś "jazgot", co to w ogóle jest !? xD
Jeśli słuchacie to ja oczywiście rozumiem, ale mi taka muzyka nie pasuje :]
Dla mnie eska to jazgot, a metal i rock miód na moje serce ;)
Czym jest metal? To cudowne połączenie dźwięków niesamowitych instrumentów i melodyjnych głosów wokalistów czy wokalistek ;)
Poza tym witaj.
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
moja koleżanka słucha non-stop eski, więc jak u niej jestem, to muszę chcąc nie chcąc zaciskać zęby... i powiem, że po kilku/kilkunastu minutach mam serdecznie dość, pominąwszy już muzykę, której nie trawię, to genialne teksty prowadzących (typu: "wybieracie się na bansik?", "wylukajcie nas na internecie") wyprowadzają mnie skutecznie z równowagi. więc... nieszczerze, ale podziwiam silne nerwy.
oprócz tego witaj i mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawić, póki jeszcze forum żyje (:
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum