Mam na imię Basia i pochodzę z woj. śląskiego interesuje sie sportem, muzyką. Obecnie jestem w 2 gimnazjum ( no raczej do niej pójdę we wrześniu ), no i to chyba tyle na mój temat.
pozdro dla wszystkich
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
no muzyka różna co do mojego pobytu to dokładnie Bielsko- Biała a jeszcze dokładniej to Czechowice Dziedzice (taka zabita dechami dziura) . Sport to Piłka nożna koszykówka siatkówka pływanie (lubię grać a nie patrzeć jak to niektórzy robią) o tak mangę i anime wręcz uwielbiam , a muzyka to wszystko od techno i popu po rocka (oprócz klasyka bo to szmira)
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
A moja ulubiona to "Wokół sami lunatycy".
"Siemacie ludzie" też widziałam. I "Skazanego na bluesa".
OK, ale nie będę offtopować ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum